• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Neymar și tatăl său s-au prezentat în această dimineață la sediul Barcelonei acolo unde și-au luat ”rămas bun” de la președinte. Pe toată durata vizitei, cei doi au fost însoțiți de Andre Cury, un angajat al clubului și apropiat al internaționalului brazilian. După întâlnirea cu Josep Maria Bartomeu, urmează ca banii reprezentând clauza de reziliere în valoare de 222 de milioane de euro să fie virată în conturi.

La aproximativ o oră după ce a părăsit incinta bazei de pregătire de la ”Ciutat Esportiva Joan Gamper”, acolo unde internaționalul brazilian s-a despărțit de foștii lui coechipieri și de personalul tehnic, Neymar a trecut pe la birourile clubului catalan. Fotbalistul de 25 de ani a fost însoțit pe toată durata vizitei de tatăl său care este totodată și agentul său și de Andre Cury, angajat al clubului și, de asemenea, un apropiat de încredere al internaționalului brazilian. Aici, Neymar s-a întâlnit pentru scurt timp cu președintele Josep Maria Bartomeu și și-a luat ”la revedere” de la personalul administrativ și unii dintre managerii prezenți, cu care s-a îmbrățișat. 

Neymar a plecat fără să facă orice fel de comentariu și așteaptă acum desfășurarea evenimentelor. În primă fază, este de așteptat ca fotbalistul să rămână la Barcelona până când o persoană de încredere din staff-ul său se va prezenta la sediul La Liga din Madrid. Aici, persoana aleasă trebuie să dovedească cu documente bancare că are suma de 222 de milioane de euro ceea ce reprezintă clauza de reziliere a contractului cu FC Barcelona. După ce această sumă va intra și va fi acceptată de La Liga, Neymar este liber să plece cu destinația Paris. Aici, fotbalistul urmează să treacă examinarea medicală și să fie prezentat drept noul jucător al lui Paris Saint-Germain.