• International Champions Cup: Chelsea - Bayern Munchen, marţi, 25.07, pe Digi Sport 1, de la ora 14:35
  • Liga 1, etapa a treia: Viitorul - Dinamo, duminică, 30.07, pe Digi Sport 1, de la ora 18:00

 

Barcelona - Espanyol 4-1 a fost un meci extrem de dur, fotbaliştii contrându-se pe teren în repetate rânduri. La vestiare, spiritele s-au încins şi mai mult, Suarez provocându-i pe adversari. Principala fază care a dus la reacţia de furie a uruguayanului s-a petrecut în minutul 54, când portarul Pau Lopez l-a călcat în mod voit pe Messi.

Vârful de atac adus de la Liverpool a arătat o cu totul altă atitudine în ultimul an, fiind lăudat de toţi pentru modul în care se comportă pe teren. Totuşi, acesta a cedat aseară, dar departe de camerele de filmat. Nemulţumit de durităţile adversarilor (arbitrul a acordat 11 cartonaşe galbene şi 2 roşii, ambele pentru oaspeţi), dar în special de faptul că goalkeeper-ul lui Gâlcă l-a călcat intenţionat pe Messi, putând să îl accidenteze grav, Suarez şi-a căutat singur dreptatea.

INTRĂ AICI ŞI VOTEAZĂ CEL MAI BUN JUCĂTOR DIN LUME ÎN 2015

Interesant este faptul că pe teren uruguayanul a fost primul care a încercat să îl calmeze pe numărul "10" al Barcelonei, după incidentul cu portarul opozanţilor. Suarez a avut grijă ca între cei doi să nu izbucnească un conflict, însă la vestiare şi-a căutat singur dreptatea. Arbitrul a notat tot în raport, iar atacantul ar putea fi suspendat de Comisia de Disciplină.

Vezi mai jos faza incriminată