• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Espanyol - FC Barcelona 0-2. Trupa lui Luis Enrique a câștigat la pas și partida retur din cadrul optimilor Cupei Regelui, ceea ce l-a nemulțumit pe Costel Gâlcă, antrenorul gazdelor.

Fostul tehnician al Stelei a spus că nu se aștepta la minuni, după 1-4 pe ”Camp Nou”, dar că, totuși, spera la un rezultat care să mai spele din onoarea lui Espanyol.

”Era foarte complicat să întoarcem calificarea. Sunt multumit de cum au jucat elevii mei, dar ce contează e rezultatul și n-a fost unul pozitiv. A fost foarte greu, dar am început foarte bine meciul, am avut mai multe șanse, dar, din păcate, n-am reușit la finalizare”, a spus Gâlcă la conferința de presă de după meci.

Costel Gâlcă este conștient că e greu să-ți desfășori jocul în fața unei echipe cum este Barcelona și tocmai de aceea a subliniat faptul că elevii săi ar fi trebuit să profite la maximum de fiecare șansă pe care au avut-o.

”Noi am intrat pe teren deciși să dăm totul, dar e foarte dificil să joci împotriva unei echipe ca Barcelona”, a fost analiza lui Gâlcă.

Antrenorul, în vârstă de 43 de ani, a decis să le dea șansa de a juca și unor fotbaliști cu mai puține minute.

”Ei au jucat foarte bine, dar ceea ce contează este rezultatul, care nu este deloc unul bun pentru noi. Dar, am văzut și lucruri bune în joc, astfel că unii dintre jucători vor juca și în următorul meci”, a mai spus Gâlcă.