• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (ACUM, pe Digi Sport 2) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (ACUM, pe Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (ACUM, Digi Sport 3)

Transferul lui Adam Nemec (32 de ani), de la Dinamo la FCSB, nu mai pare de actualitate. Oficialii vicecampioanei au anunțat duminică după-amiază și motivul pentru care slovacul mai are slabe șanse de a ajunge sub comanda lui Nicolae Dică.

”Nemec este un atacant foarte bun, care ne-a interesat. Nu știu dacă ne mai interesează. Din câte am înțeles eu, el ar vrea să plece în străinătate din cauza unor probleme de familie.

Nu știu dacă mai e de actualitate interesul nostru", a spus Helmuth Duckadam, președintele de imagine al roș-albaștrilor pentru Pro X.

Deși se părea că vârful roș-albilor este ca și acontat de liderul Ligii 1, pe fir în ultimele zile au intrat și oficialii celor de la CFR Cluj.

”Eu licitez cu Clujul? Niciodată. Daca e ceva, iau. Daca nu, la revedere! Nu fac competiție. Da, l-am dorit pe Nemec, dar nu înseamnă că fac licitație cu CFR”, a spus și Gigi Becali pentru aceeași sursă. În afară de CFR, și Mouscron, echipa lui Mircea Rednic, este interesată de Nemec.

Oficialii celor de la CFR Cluj au izbutit două transferuri cel puțin interesante în ultimele patru zile. După ce l-au achiziționat pe Valentin Costache, chiar în ziua amicalului România - Turcia, scor 2-0, ardelenii l-au mai rezolvat azi și pe Sebastian Mailat, liber de contract, iar achizițiile vor continua.

Sigur o să mai luăm jucători şi în perioada de transferuri. Avem o listă de jucători, sper să reuşim să luăm pe cine dorim. E clar că Nemec e un jucător bun!", a replicat Dan Petrescu.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Nemec (32 de ani) intră în ianuarie în ultimele 6 luni de contract la Dinamo și ar putea semna cu orice club, urmând ca la finalul sezonului să plece gratis de la clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare.

FCSB a propus 500.000 de euro pentru a-l lua pe Nemec încă din această iarnă și i-a oferit jucătorului un salariu de 15.000 de euro pe lună și 30.000 de euro la semnătură. Dinamo tocmai a ajuns la un acord cu CFR pentru a-l vinde la Cluj pe Valentin Costache, pentru aproximativ 800.000 de euro.

Dacă îl va vinde pe unul dintre Alibec și Gnohere și nu îl va lua pe Nemec, FCSB are variante de rezervă. Rusescu a vorbit cu directorul sportiv Mihai Stoica, iar acesta i l-a propus lui Becali, care e deschis oricând să-l reprimească pe ultimul golgheter stelist al României. Și Claudiu Keșeru este o variantă pentru roș-albaștri.