• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Steaua a plecat duminică în primul cantonament al iernii, la Belek (Turcia). Din lotul deplasat de roș-albaștri fac parte doi jucători care pot acoperi flancul stâng al apărării, dar antrenorul Laurențiu Reghecampf mai vrea un jucător pe acest post: pe Camora sau pe Vătăjelu.

După ce Guilherme și-a reziliat contractul, Alin Toșca a rămas prima soluție pentru postul de fundaș stânga, deși el a jucat în centrul apărării, în ultimul an. La campioni a revenit și Paul Pârvulescu, însă acesta are doar 13 meciuri în Liga 1 în ultimul an (unul la Viitorul și 12 la nou promovata Vountari), astfel că Reghecampf încă mai caută soluții pentru a crește și din punct de vedere valoric calitatea lotului cu care vrea un nou titlu.

După ce Marko Momcilovic, de la Pandurii, a refuzat oferta roș-albaștrilor din urmă cu două zile, Stelei i-au mai rămas două ținte: Mario Camora (29 de ani), de la CFR Cluj și Bogdan Vătăjelu (22 de ani), de la CS Universitatea Craiova.

Ambii jucători doriți de Steaua sunt cotați la aproximativ 300.000 de euro. Pentru italianul de la CFR, patronul Becali a făcut o ofertă de 150.000 de euro, iar pe Vătăjelu l-a inclus în pachetul de 4 jucători de la Craiova pentru care a propus 2,5 milioane de euro.

Deși prețul ar fi mai avantajos pentru Camora, vârsta mai mică a lui Vătăjelu (22 de ani) îl face mai dorit la formația roș-albastră, mai ales că este una dintre cele mai importante soluții pentru postul de fundaș stânga și la naționala României, care se pregătește pentru Campionatul European din 2016.