• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Situaţia lui Silviu Lung junior este tot mai bună după accidentarea suferită în timpul meciului CFR Cluj - Astra, când a recepţionat un balon în plină figură de la Billel Omrani. Portarul Astrei a suferit un traumatism cranian şi nu a ieşit încă din spital.

"E din ce în ce mai bine. E perfect conştient, îşi aduce aminte ce s-a întâmplat pe teren, e bine. I-a fost făcut un RMN care a ieşit în regulă. Aşteptăm să vedem dacă azi sau mâine mergem acasă", a povestit tatăl goalkeeperului giurgiuvenilor, fostul "internaţional" de la Universitatea Craiova şi Steaua, Silviu Lung.

"Va avea nevoie de un repaus de vreo două săptămâni şi poate că apoi va evolua o perioadă cu o cască, aşa cum avea Astafei, cum are Cech. Ca să eliminăm orice risc. Mulţumim foarte mult profesorului Florian, doctorului Vacaras şi tuturor cadrelor medicale de la Spitalul de Neurochirurgie din Cluj pentru modul în care s-au ocupat de noi", a mai spus Lung senior.

Accidentarea suferită în meciul din Gruia l-a costat pe portarul în vârstă de 27 de ani şi locul în lotul naţionalei României pentru partida cu Danemarca, de duminică, 26 martie. Christoph Daum a apelat la portarul Stelei, Florin Niţă, după accidentarea lui Lung.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT