• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

VIDEO Dinamo - Steaua 3-1. Debut incredibil de meci pe Arena Naţională. "Roş-albaştrii" au primit penalty după numai 9 secunde, de la Ovidiu Haţegan. Tamaş a aruncat o minge spre careul gazdelor, Golubovic a deviat pe spate, iar mingea a ajuns la De Amorim.

Portarul preferat în locul lui Brănescu, Penedo, a avut o ieşire hazardată în afara careului mic şi l-a busculat pe brazilianul Stelei: cel mai bun arbitru român nu a stat pe gânduri, arătând punctul cu var.

VIDEO CU FAULTUL LUI PENEDO

Boldrin a executat perfect lovitura de la 11 metri de-abia în minutul 4, meciul fiind întrerupt din cauza torţelor aruncate pe gazon dinspre Peluza Cătălin Hîldan.

VIDEO CU GOLUL LUI BOLDRIN

Ultraşii gazdelor nu au avut astfel timp să se bucure de coregrafia propusă pentru Derby-ul de România, rivalii de o viaţă plecând practic cu un avantaj de un gol în a doua întâlnire din acest sezon dintre cele două echipe.