• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Andrei Ivan a refuzat Steaua, chiar după ce Gigi Becali anunţase că afacerea e ca şi făcută. Campioana urma să plătească 3 milioane de euro Craiovei, dar poziţia atacantului a fost de neclintit: "Nu mă duc la nicio Steaua", a spus acesta, iar reacţia lui nu i-a surprins totuşi pe oficialii olteni.

"Steaua cine este, de nu se refuză? Steaua e cumva Real Madrid şi noi nu ştim? Nu suntem săraci să depindem de banii de la Steaua.

"Briliantul" nostru este deocamdată la Craiova şi eu nu pot comenta alte lucruri. Pentru perspectiva lui Ivan, este suma corectă. Este cel mai curtat jucător din prima ligă. E un jucător cu picioarele pe pământ", a declarat Silvian Cristescu, team managerul lui CS U.

"Chiar nu mă duc la nicio Steaua. Am zis și eu și tata că nu merg la Steaua. Am refuzat Steaua. Era vorba să plec, dar nu merg nicăieri. Nu am de ce să semnez cu Steaua. Am zis că vreau să plec în străinătate. Acolo să-mi fie locul", a declarat, pentru digisport.ro, Andrei Ivan, cu două zile în urmă, acesta aşteptând un transfer la Espanyol, acolo unde este dorit de Costel Gâlcă. 

Espanyol va reveni cu o ofertă îmbunătăţită pentru Andrei Ivan: împrumut până la vară şi o sumă mai mare de două milioane de euro pentru un transfer definitiv. 

De notat, însă că ultimele informaţii, acordate de Dinu Gheorghe pentru Digi Sport, dezvăluie faptul că Ivan şi-a reconsiderat poziţia şi ia în calcul şi varianta "Steaua".

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI CRISTESCU