• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Botoşani - Dinamo 0-0Vasile Miriuţă a admis în această seară, în direct la Digi Sport, că FCSB şi Dinamo s-au înţeles pentru semnătura lui Adam Nemec (32 de ani).

Astăzi, la Digi Sport Matinal, Becali a lăsat să se înţeleagă faptul că s-a înţeles cu Dinamo pentru vârful de atac slovac, care va sosi sub comanda lui Dică independent de eventuala plecare a lui Alibec.

După meciul de la Botoşani, tehnicianul lui Dinamo a confirmat indirect că într-adevăr clubul din Ştefan cel Mare a spus "da" ofertei de 500.000 de euro a vicecampioanei. "Nu ştiu dacă s-au înţeles cu jucătorul", a spus tehnicianul, confirmând astfel fără să vrea că nu sunt probleme în negocierile între cluburi. Probabil Negoiţă nici nu ar avea cum să se opună având în vedere suma oferită, vârsta atacantului şi faptul că acesta va rămâne liber de contract în vară.

Evoluţia ştearsă de azi a lui Nemec a fost pusă de antrenor pe seama viitorului transfer la FCSB, însă acesta va continua să joace, în măsura în care dă dovadă de profesionalismul de până acum la antrenamente.

"Se poate și asta, pentru că Adam n-a marcat deși a avut trei ocazii uriașe. Sper că va sparge gheața etapa viitoare cu Viitorul, pentru că avem mare nevoie de el. Ce să fac acum? Să-i iau gâtul? Eu am încredere în continuare în el. Să-și facă treaba și va juca. Singura problemă pe care o am cu el e că n-a marcat azi", a spus Miriuţă.

46 de meciuri, 15 goluri și 6 pase de gol are Nemec în tricoul lui Dinamo, de când a semnat cu echipa din șoseaua Ștefan cel Mare

1 milion de euro este cota de piață a lui Nemec, conform transfermarkt.com