• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

UPDATE 19:10: ASA Târgu Mureș confirmă pe site-ul oficial că arena Trans-Sil are nevoie de o nouă autorizație de securitate la incendiu, astfel că duelul cu Viitorul, din următoarea etapă a Ligii 1, se va disputa pe Cluj Arena.

"Clubul va pune la dispoziția abonaților care doresc să asiste la joc, gratuit, mijloace de transport (autobuze) pentru efectuarea deplasării la Cluj-Napoca (dus-întors). Locul de plecare al autocarelor va fi parcarea stadionului Trans-Sil, str. Insulei, nr. 2, duminică, 22 noiembrie, ora 15.00, cu rugămintea ca prezența la fața locului să fie la ora 14.30", este mesajul transmis fanilor de conducerea clubului din Târgu Mureș.

În același timp, cei de la ASA precizează că partida cu Steaua, următoarea de pe teren propriu, se va disptua cu siguranță pe stadionul Trans-Sil.

Meciul ASA - Steaua se va juca miercuri, 2 decembrie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și cu faze video ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.


 

Steaua nu este singura echipă din România care nu îşi poate disputa meciurile considerate "acasă", pe teren propriu. După ce campioana a fost nevoită să joace în alt oraş, a venit rândul vicecampioanei să fie trimisă la Cluj.

Conform gsp.ro, ASA Târgu Mureş va juca pe Cluj Arena meciul din etapa a 18-a, cu Viitorul, după ce arenei Trans-Sil i-a fost restras certificatul ISU.

Arena lui ASA are mai multe probleme, una dintre ele fiind accesul pe stadion. Fanii sunt nevoiţi să traverseze o cale ferată pentru a putea ajunge lângă arenă. Mai mult, sunt puţine porţi şi accesul se face în condiţii foarte grele.

Stadionul Trans-Sil a fost inaugurat în 2007 şi are o capacitate de 8.200 de locuri.

În etapa precedentă, Steaua a fost nevoită să se deplaseze la Cluj, pe "Constantin Rădulescu", pentru a disputa meciul cu FC Botoşani (5-3), din cauza faptului că Arena Naţională a fost închisă de Primărie.

Arena Naţională nu a primit încă avizul ISU şi nici derby-ul Dinamo - Steaua nu se va disputa pe cel mai mare stadion al ţării, urmând să se joace pe "Ştefan cel Mare".

Derby-ul Dinamo - Steaua se va disputa duminică, 22 noiembrie, de la ora 20:30, și este transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Meciul dintre ASA şi Viitorul se va disputa duminică, de la ora 18:00, şi va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

SURSĂ FOTO: asatirgumures.ro