• Turneul WTA de la Eastbourne - miercuri, 28.06, se joacă Halep - Ying-Ying Duan (ora 13:00, Digi Sport 2), Niculescu - Pironkova (ora 12:30, Digi Sport 3) și Cîrstea - Konta (ora 16:30, Digi Sport 2) 
  • Campionatul European: finala Germania - Spania se joacă vineri, 30 iunie, pe Digi Sport 1, de la ora 21:45

VIDEO CFR Cluj - Astra 3-2. Campioana României a pierdut pentru prima dată după 9 meciuri în Liga 1, iar Șumudică a atacat atât arbitrajul, cât și atitudinea celor de la CFR: "O să apară acum domnul Miriuță să spună că Steaua va lua campionatul".

Deși tehnicianul campioanei spune că și-ar dori ca feroviarii să câștige campionatul - și i-a transmis-o și lui Deac, în fața camerelor televiziunilor - se declară mirat de atitudinea acestora față de Steaua și de ardoarea arătată vineri seară în fața Astrei. Șumudică a făcut aluzie la declarația făcută de Miriuță săptămâna trecută, după înfrângerea CFR-ului cu 0-2 pe terenul roș-albaștrilor.

"Mă miră, așa, ardoarea asta a CFR-ului. Eu îmi doresc ca CFR să ia campionatul, pe cuvântul meu de onoare, dar ardoarea asta... Și o să apară acum domnul Miriuță să spună că Steaua va lua campionatul, că așa și nu-știu-cum, deci vă dați seama în ce campionat jucăm", a declarat Marius Șumudică, la finalul meciului CFR Cluj - Astra 3-2.

"Eu știu cine va lua!? Dacă dânșii știu că Steaua, probabil că Steaua! Sperăm să nu înceapă vreun circ până la sfârșit să nu se întâmple ceva", a mai spus antrenorul campioanei României.

În timp ce Deac se afla în fața camerelor de luat vederi, la flash-interviu, Șumudică i-a strigat: "Să luați campionatul, că sunteți cei mai buni!".