• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Deși Primăria București anunțase în această săptămână, printr-un comunicat, că Arena Națională va primi sigur avizul ISU și meciul Dinamo-Steaua se va juca pe cel mai mare stadion din țară, președintele Stelei susține că avizul încă nu a fost acordat. Cu toate acestea, Argăseală respinge posibilitatea ca echipa să-și dispute meciurile la Pitești, așa cum vehiculase patronul Gigi Becali.

”De ce să ne mutăm la Pitești? Jucăm un meci la Pitești, marți, nu ați văzut că și Dinamo a jucat la Olt, cu FC Olt? Nu, nu ne mutăm la Pitești.

Trebuie să vedem întâi dacă autorizația pentru Arena Națională o să fie dată, am citit aseară că s-a dat, dar după discuțiile pe care le-am purtat eu știu că încă nu s-a eliberat autorizația. Dacă nu se va putea în București, trebuie să studiem posibilitatea unei alte arene.

Deocamdată, însă, sperăm să se joace pe Arena Națională, pentru că, din discuțiile cu Primăria, Dinamo și FRF, este posibil ca în această săptămână să se elibereze autorizația”, a explicat președintele Stelei.

Derby-ul Dinamo - Steaua se va disputa duminică, 22 noiembrie, de la ora 20:30, și este transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.