• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Veşti excelente pentru Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul campioanei va dispune în scurt timp de tot lotul de jucători.

Ultimele zile au fost excelente pentru roş-albaştri, care au reuşit să rezolve transferurile lui Momcilovic, Marica şi Bawab. Primii doi sunt deja în cantonamentul din Antalya, unde vârful a efectuat azi o serie de teste de efort şi a participat la întreaga şedinţă de pregătire.

Însă şi veştile legate de fotbaliştii care acuză probleme medicale sunt excelente. Fernando Varela si Alexandru Chipciu s-au pregătit normal vineri, alături de echipă, singurii care au efectuat exerciţii separat fiind Paul Pârvulescu, Lucian Filip şi Houssine Kharja. Aceştia s-au antrenat însă tot pe teren, semn că revenirile lor sunt de asemenea aproape.

Reghecampf poate alinia în acest moment o formaţie extrem de competitivă. Venirea lui Marica şi Bawab ar putea schimba sistemul de joc, lucru recunoscut şi de Duckadam. În ultima perioadă Steaua a jucat 4-2-3-1, însă acum staff-ul tehnic ar putea varia, în funcţie de adversar: 4-4-2 sau 4-1-4-1 sunt celelalte module de joc care cadrează cu profilul fotbaliştilor din lot.

Steaua în 4-4-2

Niţă - Râpă, Papp, Varela, MOMCILOVIC - Adi Popa, Pintilii, Stanciu, Chipciu - Bawab, Marica

Steaua în 4-1-4-1

Niţă - Răpă, Papp, Varela, MOMCILOVIC - Pintilii - Adi Popa, Stanciu, BAWAB, Chipciu - Marica