• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

George Ţucudean (24) n-a uitat că a câştigat trei trofee cu Steaua în vară şi ia apărarea clubului în conflictul cu naţionala. Cei şase stelişti convocaţi n-au mai ajuns sub tricolor după ce Anghel Iordănescu nu s-a înţeles cu Laurențiu Reghecampf.

”Câte naționale fac pregătirea acum? Face în Europa vreo națională cantonament? Turkmenistan? Haha, cred că sunt în concediu ăia de acolo, de aia fac”, a spus Țucudean.

Chestionat cum ar fi reacționat, în cazul în care ar fi fost selecționet de Iordănescu, atacantul a replicat:

”Normal că m-aș fi dus, ar fi culmea să nu merg la națională dacă sunt convocat.”

Constantin Budescu (26 de ani) însă a ajuns la naţională şi s-ar putea întoarce direct la Steaua, după ce şi al doilea transfer în Qatar a picat.

”Budescu a fost transferat la toate echipele, dar e bun, merită să joace la o echipă mare. Sper să nu pățească precum Sânmărtean, care a ajuns la peste 30 de ani să semneze cu o echipă mare și să fie apreciat”, a mai spus Țucudean, cel care a marcat deja primul său gol în tricoul celor de la ASA Târgu Mureș.

Pablo Brandan (32 de ani), un alt fost stelist, are numai cuvinte de laudă despre trupa lui Reghe.

”Steaua arată foarte bine de când a venit Reghe, îmi place foarte mult”, a spus argentinianul.

ASA Târgu Mureș şi Steaua se mai pot întâlni şi în play-off, după ce ambele partide din sezonul regulat s-au terminat 1-1.