• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

VIDEO Steaua - Gaz Metan 0-1. Mediaș a învins-o surprinzător pe Steaua Bucureşti cu scorul de 1-0 (1-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci din etapa a 12-a a Ligii I de fotbal.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Alexandru Munteanu (26), cu o contribuţie majoră din partea fundaşului stelist Bogdan Mitrea, care a deviat decisiv şutul.

La final, Tamaş a analizat la cald confruntarea şi a pus eşecul pe seama ghinionului.

”Norocul a fost de partea lor. Au avut o ocazie şi jumătate: golul deviat şi când au scăpat singuri cu Stăncioiu. Domnul Pustai i-a aşezat foarte bine în teren, i-a pus pe 20 de linii", a spus Tamaş, la microfonul Digi Sport.

Întrebat despre perioada nefastă pe care o traversează echipa, fundaşul a punctat:

"Nu mă îngrijorează jocul, mulţi spun că ceva nu merge, dar fotbalul se schimbă de la un meci la altul. Aţi văzut ce se spunea înainte de meciul cu Villarreal şi am reuşit un rezultat bun.

Suntem în continuare favoriţi la titlu. Avem un lot valoros: cu toate că mulţi sunt accidentaţi, cei care intră îşi fac treaba foarte bine".

Atacanţii Stelei au împreună un singur gol marcat în acest campionat. Ofensiva e în piuneze, iar acest lucru pare să fi creat ceva disensiuni şi în interiorul echipei. Tamaş a ţinut să îi înţepe pe fotbaliştii care evoluează în avanposturi.

"Eu nu dau gol, eu trebuie să mă apăr. Nu am ce să comentez, eu sunt setat pe munca mea", a mai spus fundaşul.