• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

După ce a fost rezervă în meciul de la Dijon, Kylian Mbappe a fost lăsat în afara lotului de antrenorul Leonardo Jardim, înaintea partidei cu FC Metz, care va avea loc vineri seara, de la 21:45, pe Stade Louis II și care va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 4.

Clubul din Principat lasă astfel de înțeles că jucătorul dorit de Paris Saint-Germain și Real Madrid nu va mai juca până când situația sa nu va fi clarificată.

Titular în primele două meciuri ale sezonului (înfrângerea din Supercupă cu PSG și victoria cu Toulouse din prima etapă), noul decar al lui Monaco nu a reușit să marcheze sau să ofere vreo pasă decisivă. Ulterior, în partida de la Dijon, echipa lui Jardim s-a impus fără probleme și fără Mbappe, cu 4-1.

După ce, la începutul verii, presa din vestul Europei a scris că tânărul atacant de 18 ani este foarte aproape de Real Madrid, în ultima perioadă au apărut tot mai multe informații cum că jucătorul francez ar putea ajunge la PSG pentru o sumă uriașă, comparabilă cu cea pentru care a fost transferat Neymar, de la Barcelona.

AS Monaco - FC Metz e ÎN DIRECT la Digi Sport 4, vineri, de la 21:45.

Meciurile din Ligue 1 vor putea fi urmărite ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport și în acest sezon.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT