• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Neymar pleacă la Londra pentru două zile, unde va aștepta ca acordul dintre PSG și Barcelona să fie finalizat astfel încât să fie prezentat oficial pe ”Parc des Princes”.

Internaționalul brazilian în vârstă de 25 de ani va zbura la Londra în cursul zilei de miercuri pentru a se deconecta și pentru a fi pregătit odată ce mutarea sa pe ”Parc des Princes” va fi finalizată. Jucătorul va fi acompaniat în capitala Angliei de tatăl său și Wagner Ribeiro, un asociat al familiei, care tocmai s-a întors de la Paris, cu o copie a contractului oferit de PSG.

Fotbalistul brazilian a fost scutit de la antrenamentele Barcelonei până când mutarea la PSG va fi concretizată. Neymar și-a luat ”la revedere” de la colegii săi de la Barcelona, ba chiar de la președintele clubului, Josep Maria Bartomeu. Deși părea că va continua pe Camp Nou, internaționalul brazilian a acceptat oferta înaintată de Nasser Al-Khelaifi. Prima oară, azi dimineață, la ora 09:00, fotbalistul a fost prezent la baza de pregătire de la ”Ciutat Esportiva Joan Gamper” și i-a înștiințat pe coechipieri de decizia lui. Brazilianul a primit permisiunea antrenorului să nu se antreneze şi are şi acordul clubului să se transfere în Franţa, scriu Mundo Deportivo şi Sport.es.