• La Liga: Alaves-Barcelona (sâmbătă, 19:15, Digi Sport 2) și Real-Valencia (duminică, 23:15, Digi Sport 2). Serie A: Roma-Inter (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2)
  • Liga 1: Craiova-Gaz Metan (vineri, 21:00, Digi Sport 1), Voluntari-Dinamo (sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1) și FCSB-Botoșani (duminică, 21:00, Digi Sport 1)

După ce le-a făcut daruri de 15.000 de euro noilor săi colegi de la Nice, Mario Balotelli le-a mai făcut un cadou: de data aceasta pe gazon, încă de la prima partidă ca titular, contra rivalei Marseille.

Italianul a marcat în minutul 7 din penalty, după intervenţia lui Vainquer la Seri. Replica oaspeţilor a venit rapid şi Thauvin a egalat la capătul primului sfert de oră de joc. Tot Balotelli a încercat să le readucă în avantaj pe gazde, iar la poarta cealaltă acelaşi Thauvin a ajuns singur în faţa lui Cardinale, însă portarul lui Nice a evitat desprinderea lui OM.

Oaspeţii au fost mai activi şi după pauză - Gomis nu a nimerit poarta din careu, apoi Thauvin a tras slab din poziţie excelentă. OM a făcut 2-1 în minutul 73. Koziello l-a faultat pe Bouna Sarr, iar Gomis a transformat de la punctul cu var.

Nice a revenit în joc imediat - Balotelli i-a cucerit total pe fanii gazdelor cu o nouă reuşită. Pe final, a marcat şi Cyprien, cu un şut de la distanţă, care l-a păcălit pe Yohann Pele. S-a terminat 3-2 şi Nice rămâne neînvinsă după 4 etape, în timp ce Marseille are o singură victorie.

Echipele

Nice (3-5-2): Cardinale - Baysse, Dante, Sarr - Koziello, Seri, Ricardo, Cyprien, Henrique (Belhanda 76) - Plea (Eysseric 76), Balotelli

Antrenor: L. Favre

Marseille (4-2-3-1): Pele - Sakai, Hubocan, Doria, Rekik (Khaoui 90+1) - Anguissa, Vainqueur (N'Jie 68) - Thauvin, Leya (Machach 57), Sarr - Gomis

Antrenor: F. Passi