• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Costel Pantilimon a semnat cu Watford, astfel că fostul stelist Arlauskis a devenit abia a treia opţiune pentru nou promovata în Premier League. Mai mult ca sigur lituanianul va dori să plece la o echipă unde să evolueze, iar o opţiune ar putea fi Steaua, formaţie aflată în căutarea unui portar.

Laurenţiu Reghecampf îşi doreşte un goalkeeper, iar principalul obiectiv era reprezentat de Felgueiras, fotbalist care nu apără la Konyaspor şi vrea să plece. Dar campioana ar putea să aibă şi varianta "Arlauskis", fotbalist care a evoluat senzaţional sezonul trecut.

Graţie prestaţiilor din mandatul lui Gâlcă, sportivul baltic a prins un contract foarte bun în Premier League, însă a avut ocazia să apere într-un singur meci în campionat, când Gomes a acuzat o accidentare uşoară. Acum, "Arla" a devenit abia a treia opţiune pentru tehnicianul Quique Sanchez Flores, astfel că, în ciuda contractului bun pe care îl are, îşi doreşte o nouă provocare.

În măsura în care Becali va fi dispus să îi acorde un salariu pe măsura valorii sale, Arlauskis ar putea fi o opţiune pentru Reghe. Steaua are şi varianta să semneze cu portarul până în vară pe o sumă nu foarte mare, urmând ca acesta să se transfere liber de contract cu alt club, exact ca în precedenta "descălecare". Nu este exclus nici un împrumut, în măsura în care tehnicianul lui Watford ar considera că fotbalistul poate fi util în sezoanele următoare.

"Cred că a fost unul dintre cei mai buni portari pe care i-am avut în ultimii ani. Cu siguranţă, cel mai constant. Nu a vrut să semneze pe mai mult de un an, nu mai aveam cum să-l ţinem"
Helmuth Duckadam, despre Arlauskis, după plecarea acestuia la Watford