• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Paul Pogba a atras toate privirile luni seară, la Gala Balonului de Aur. Mijlocașul francez de la Juventus a avut cea mai strălucitoare vestimentație dintre jucătorii prezenți la Zurich, afișându-se cu un sacou negru, plin cu flori aurii.

Proaspăt anunțat printre prioritățile lui Real Madrid, care ar fi dispusă să plătească 133 de milioane de euro, Pogba și-a "asortat" tunsoarea la vestimentație și s-a afișat la Zurich alături de mama sa, Yeo, spre deosebire de alți jucători prezenți la gală, care au venit însoțiți de prietene, soții sau copii.

La vârsta de 22 de ani, Pogba este cel mai tânăr jucător - după Messi, în 2009 - care este votat în echipa anului.

"Messi e un jucător fantastic, știm cu toții. Desigur că îmi place să joc cu el, ca și cu alți jucători. Sunt alături de Cristiano și Messi acum, dar obiectivul meu este să mă ridic la nivelul lor pe teren, să fiu la înălțimea lor sau chiar mai bun", a declarat Paul Pogba, după Gala Balonului de Aur.

4 goluri în 18 meciuri are în acest sezon Paul Pogba în Serie A TIM.