• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

VIDEO CSM București - Midtjylland 26-20. Campioana Europei a făcut spectacol în fața celor 5.000 de spectatori, care au umplut până la refuz Sala Polivalentă din București. Calificate deja în faza următoare a Ligii Campionilor, elevele lui Aurelian Roșca și-au propus și au reușit să câștige la o diferență de minimum patru goluri.

Acum, handbalistele noastre sunt deja cu gândul la grupele principale.

”Am trecut acum de ’Grupa Morții’. Cred că trebuie să ne bucurăm puțin și apoi să ne concentrăm pe cealaltă grupă”, a spus Isabelle Gullden, din nou una dintre cele mai în formă jucătoare de la CSM.

”A fost o grupă foarte grea și sper că vom continua să jucăm așa și în faza următoare”, a spus și Majda Mehmedovic.

Aurelian Roșca, antrenorul deținătoarei Ligii Campionilor, a explicat de ce este atât de importantă victoria contra danezelor la șase goluri diferență.

”Da, pentru că li noi am calculat, într-un eventual pas greșit al celor de la Midtjylland să putem să mergem pe locul doi”, a spus Roșca.

CLICK PENTRU A VEDEA PROGRAMELE CANALELOR DIGI SPORT

Handbalistele de la CSM consideră că sunt pregătite deja pentru faza următoare a competiției.

”Consider că ne-am antrenat bine în această grupă, pentru că a fost una incredibilă. Cred că suntem acum pregătite pentru grupele principale”, a spus Camille Ayglon.

Pe lângă Midtjylland, în faza următoare a competiţiei, CSM Bucureşti se va afla în Grupa Principală 2, alături de Gyor, Krim, Larvik şi Esbjerg, Formatia daneza s-a calificat in extremis după victoria cu suedezele de la Savehof.

”Da, sigur, întâlnim handbal nordic de două ori și pe Krim Ljubljana, care nu mai este ce a fost, sunt adversari accesibili, dar asta nu înseamnă că vor câștiga tricourile”, a spus și Cristina Vărzaru, autoare a două goluri fabuloase contra danezelor.