• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Handbalistele Zalăului au ratat la ultima fază victoria cu U Cluj, iar Gheorghe Tadici a fost de neoprit după fluierul final. A fost ţinut de forţele de ordine să nu sară la gâtul arbitrilor.

Gheorghe Tadic a avut de protestat la adresa arbitrilor după ce Zalăul a fost egalată la ultima fază de U Cluj. Fostul selecționer a fost oprit cu greu de forțele de ordine. Cu opt minute înainte de final, Zalăul conducea cu 21-17. A primit însă două eliminări, iar Clujul a revenit cu trei goluri la rând marcate de Ani Senocico. Cel de la ultima fază, a venit printr-o aeriană de senzaţie.

”Noi am făcut treaba asta la antrenament, dar vă spun sincer, eu vrut să facem ceva spectaculos, dar Seno a fost cea care a zis ”Alin, facem treaba asta”... și a ieșit”, a spus Alin Bondar, antrenorul lui U Cluj, completat de jucătoarea Ani Senocico: ”Mai tot timpul ne-a ieșit această fază și am zis de ce nu, de ce să nu încercăm”. 21-21 a fost scorul final al partidei dintre U Cluj și Zalău.