• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Simona Halep s-a oprit în sferturile de finală ale turneului WTA din categoria International de la Washington, după ce a abandonat în meciul cu Ekaterina Makarova, la scorul de 2-6, 6-3, 1-0 pentru rusoaică.

Retragerea Simonei a venit după ce aceasta a avut o discuție cu Darren Cahill, la finalul setului secund. Atunci, antrenorul australian i-a recomandat jucătoarei, care era extrem de afectată de căldură, să solicite interveniția fizioterapeutului, iar dacă problema persistă, să abandoneze, întrucât nu merită să riște o accidentare înainte de cele două turnee Premier 5 de la Toronto și Cincinnati.

În cele din urmă, Halep, care a avut probleme din cauza vremii și în meciul cu Mariana Duque Marino, s-a retras, după ce medicul venit pe teren i-a luat tensiunea.

Simona începuse în forță meciul cu Ekaterina Makarova, realizând rapid două break-uri. Mai apoi, românca și-a adjudecat categoric primul set, iar, în cel de-al doilea, ea a reușit să treacă în față cu un break (6-2, 2-1). Ulterior, ea a reușit să mai câștige un singur game și, după ce și-a pierdut serviciul în debutul decisivului, s-a retras.

Simona ratează astfel șansa de a trece pe primul loc după turneul de săptămâna viitoare, din Canada. Ea avea șanse matematice să o depășească pe Karolina Pliskova, dacă ajungea cel puțin în finală la Washington și se impunea la Toronto.

Digi Sport transmite, începând din acest an, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE, 55 de turnee WTA pe sezon.

Turneul de la Toronto va fi ÎN DIRECT la Digi Sport, săptămâna viitoare.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT