• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Victoria Azarenka va reveni în circuit, la începutul anului următor, și a anunțat că și-a propus să se întoarcă la cel mai înalt nivel. Bielorusa a precizat că se gândește doar la cum ar putea reveni pe primul loc în lume, poziție ocupată în prezent de Simona Halep, și la cum ar putea câștiga cât mai multe titluri majore.

Am muncit din greu alături de echipa mea în ultimele luni și continui să o fac având în minte obiectivul de a redeveni numărul unu mondial și să lupt pentru câștigarea titlurilor de Grand Slam. Așteptările mele rămân ridicate, la fel ca întotdeauna”, a declarat Victoria Azarenka.

Bielorusa de 28 de ani a avut parte de un an cu probleme. Revenită în circuit, după ce a născut, ea a apucat să joace doar la Mallorca și Wimbledon. Ulterior, ea s-a luptat pentru custodia copilului ei și, din acest motiv, nu a putut călători la alte turnee.

Ultimul meci jucat de aceasta a fost cel pierdut în optimile de finală de la Wimbledon, chiar în fața Simonei Halep. Cele două s-au întâlnit de patru ori în meci direct și, după ce, mai întâi, bielorusa a câștigat primele două confruntări, românca s-a impus în ultimele două.

Azarenka a anunțat deja că va începe anul în Noua Zeelandă, la Auckland, cu un turneu pregătitor pentru Australian Open, singurul Grand Slam la care a reușit să se impună în cariera sa (în 2012 și 2013).

Aștept cu nerăbdare să revin pe teren și să joc în ianuarie și nu puteam găsi un loc mai bun pentru a începe sezonul 2018 decât Auckland. Nu am mai fost la Auckland de foarte mult timp, dar toată lumea spune lucruri grozave despre turneu și oraș. Sunt cu adevărat încântată să revin”, a spus Azarenka despre revenirea sa.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT