Mike Tyson
Video Mike Tyson stârnește îngrijorare. Ultimele imagini cu el sunt ”trist de privit”
anamaria prodan
Exclusiv ”Am făcut istorie în fotbal, voi face și în box”. Anamaria Prodan devine promotor și s-a asociat cu Ronald Gavril
ovidiu-popescu
Pleacă de la FCSB! Gigi Becali: ”Îi mulțumim. Voiam să rămână”. Patronul campioanei a anunțat o altă mutare: ”Vine”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Superliga: Rezumatele Etapei
Play-Off/Play-out etapa 9

Scandal la FR de Box. Doroftei: “Nu știu ce caută Obreja aici. Ne ia de proști?“ Reacțiile lui Obreja și Titi Tudor

10.10.2012, 12:47

UPDATE Ora 14.00 Fostul campion mondial Leonard Doroftei a reacționat după declarațiile lui Obreja. , că nu i se pare normal să fie jignit şi ameninţat de preşedintele FR Box, Rudel Obreja, întrebându-se retoric dacă s-ar fi bătut cu bâtele în cazul în care s-ar fi ocupat de oină.

obreja-doroftei
  • La Liga: Real Madrid - Alaves, marți, 22:30, DGS 2

  • Premier League: Tottenham - Manchester City, marți, 22:00, DGS 1

"Au, îmi aplică o corecţie fizică? Asta e, dacă m-am întors acasă aşa îmi trebuie. M-am întors să fiu bătut de Obreja. Nu am muncit 20 de ani, că am luat pumni 20 de ani. El uită că stă de vorbă cu Leonard Doroftei, campion mondial. Sau poate este într-o situaţie foarte nasoală şi nu îşi dă seama ce vorbeşte. Eu mi-am spus punctul de vedere, despre ceea ce se întâmplă în Federaţia Română de Box. Aceşti oameni au nevoie de libertate să meargă mai departe, nu să fie suspendaţi. Şi nici noi, istoria boxului. Pentru asta luptăm noi. Nu am nimic personal cu Rudel Obreja, dar dacă nu pleacă de acolo ce să facem? Chiar suntem proşti? Eu nu ştiu ce caută un om ca el acolo în federaţie, cu astfel de exprimări. Ajunge să ne fie frică să mai spunem ceva în ţara asta", a spus Doroftei.

Doroftei consideră că Obreja a avut la dispoziţie destul timp pentru a rezolva diferendele pe care le are cu federaţia internaţională de box (AIBA).
"Acum să mă ierte Dumnezeu, dar la câte bătăi am luat... Poţi să ştii dacă ajunge să mă bată, dacă omul a declarat sus şi tare... Aşteptăm acum. El reproşează tuturor nu numai mie, el se ceartă cu toată lumea, cu AIBA cu Vaştag, cu Doroftei. În loc să-şi rezolve treburile se ceartă cu noi. Şi acum vrea să ne şi bată. Nu ştiu dacă şi pe naşu (nr. Francisc Vaştag). Poate ar fi fost mai bine să se bată cu naşu că e mai mare. Nu mi se pare normală atitudinea asta, dacă avea ceva de reproşat putea să-mi spună în faţă.
Bine că nu suntem la oină, că nu luam la bâte. Omul chiar are o problemă cu AIBA, ce să facem acum, ştergem o istorie cu buretele? Ai avut cinci ani la dispoziţie, rezolvă problema şi lasă boxul în pace! Eu asta i-am spus", a conchis Doroftei.


Titi Tudor, atac la Rudel Obreja: “I-a ameninţat pe Doroftei şi pe Vaştag“

Fostul antrenor al lotului naţional de box, Titi Tudor, a declarat, miercuri, că preşedintele Federaţiei Române, Rudel Obreja, i-a jignit pe foştii pugilişti Leonard Doroftei şu Francisc Vaştag.

"Am asistat la şedinţa Biroului Federal şi în loc de demisie am văzut un atac al lui Rudel Obreja la adresa a două monumente ale boxului românesc: Leonard Doroftei şi Francisc Vaştag! Nu este posibil ce s-a întâmplat. Cuvintele pe care le-am auzit de la un preşedinte care ne vorbeşte de demnitate şi onoare pur şi simplu nu pot fi reproduse.


Despre Doroftei a spus ca este "dus cu capul la propriu" şi i-a promis o corecţie fizică pentru că a îndrăznit să îi ceară demisia de la Federaţia Română de Box. Ce demnitate şi ce onoare este să jigneşti şi să ameninţi un om care nu este prezent şi care vrea să candideze la preşedinţia FRB?

Pe Feri nu a îndrăznit să îl ameninţe cu bătaia poate pentru simplul motiv că Feri este la altă categorie. Dar a spus că în ultimii şapte ani nu a făcut nimic pentru box. Obreja a susţinut, incredibil, că nu contează ce a făcut Feri ca boxer, dacă în ultimii ani nu s-a implicat la federaţie alături de el!

Acest om pur şi simplu nu are bun simţ. Cum să spui ceva rău de Feri? La Reşiţa, Vaştag a făcut multe pentru box şi chiar dacă nu ar fi făcut nimic, pur şi simplu ar fi fost retras, tot era în avantaj faţă de Obreja că nu a făcut niciun rău boxului românesc", a spus Tudor.

“Obreja n-are caracter“

Titi Tudor a afirmat că Obreja este un om fără caracter.

"Oamenii trebuie să cunoască adevărata faţă a lui Obreja. Asta e! Ameninţări, jigniri, scuipaţi. La televizor vorbeşte frumos. Păcat că nu are caracter în viaţa de zi cu zi, îndepărtând pe toţi cei din box care ar putea să-i ia locul. Asta e deviza lui: dezbină şi conduce. A anunţat alegeri pentru funcţia de preşedinte. Probabil doar pentru că a fost ameninţat de ANST cu tăierea finanţării a acceptat să facă alegeri.
Carmen Tocală a fost o mare sportivă şi ştie ce înseamnă dezafiliere. Pe Carmen Tocală a interesat-o boxul românesc şi ne-a salvat. Pe el însă nu! Acum îi atacă pe Doroftei şi Vaştag pentru ca la viitoarele alegeri să lase un urmaş tot din zodia scandalului!
Boxul românesc are nevoie de lumină la viitoarele alegeri. Îi rog pe toţi cei din box să voteze lumina la alegerile din noiembrie", a precizat Tudor.

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret, Carmen Tocală, a declarat, săptămâna trecută, că alegerile pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Box vor avea loc în 19 sau 20 noiembrie, iar la Adunarea Generală organizată cu acest prilej va asista şi preşedintele AIBA.

AIBA a postat un comunicat pe site-ul oficial, în care anunţă excluderea provizorie a FR de Box, însă preşedintele federaţiei Rudel Obreja precizează că textul a fost întocmit înainte ca preşedintele ANST, Carmen Tocală, să discute şi să obţină amânarea excluderii din partea conducerii forului internaţional. Tocală a confirmat spusele lui Obreja, precizând că este în legătură permanentă cu AIBA.

Obreja: “Vaștag merită să fie președinte!“

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a declarat, miercuri, că lumea boxului a început să-şi formeze o părere despre fostul campion mondial Leonard Doroftei, infirmând faptul că l-ar fi ameninţat şi jignit pe acesta în cadrul şedinţei Biroului Federal de marţi.

Referitor la Francisc Vaştag, Obreja a declarat că este cea mai potrivită persoană să ocupe funcţia de preşedinte al federaţiei.

"Nu e adevărat că am ameninţat, probabil că încearcă să facă tot felul de presiuni şi chestii de genul ăsta. Nu am ce comenta, nu vreau să mă bag în albie pentru că mă mănâncă porcii după aia. După ce s-a votat am discutat chestiuni legate de situaţia din box, despre ce e de făcut. Despre faptul că ei mă acuză pe mine că eu sunt vinovat de distrugerea boxului. Să vedem dacă a doua zi, după ce plec eu, pe 23 noiembrie, o să curgă lapte şi miere.

Sunt multe lucruri de făcut şi e nevoie de munca antrenorilor, depinde de o revoluţie nu de preşedintele federaţiei. Nu face preşedintele federaţiei boxeri. Astea au fost discuţiile. Eu pe Feri Vaştag l-am vrut înapoi în box, am insistat foarte mult ca el să revină şi am spus public că din punctul meu de vedere astăzi este cel mai bun om care poate prelua funcţia de preşedinte al federaţiei. Deci nu aveam cum să vorbesc urât despre Vaştag. Despre Doroftei mă abţin, lumea a început să-l cunoască încet-încet. E suficient", a spus Obreja.

Etichete: rudel obreja , doroftei , titi tudor , feri vastag , scandal la box , alegeri la box


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți

În ultimele zile, forțele ruse au ocupat în jur de 100 de kilometri de teritoriu ucrainean din...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
amp
Anamaria Prodan, toate detaliile despre nunta cu Gavril. Cine va cânta și unde se va organiza

”Cu mine vorbești cu 'domnul Rotaru', Iliuță!”. Mihai Rotaru, reacție arogantă la adresa lui Ilie Dumitrescu
Collage Maker-22-Mar-2023-07-04-PM-3494
E gata: primul transfer al FCSB-ului! Ce salariu va primi jucătorul
FOTBAL:FARUL CONSTANTA-DINAMO BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET (12.02.2024)
Ce nu s-a văzut la TV! Gigi Becali și-a aruncat telefonul în direct și la scurt timp a rămas fără șapca de 450 € | VIRAL
gigi
"Coșmar! Nu putea fi mai rău pentru Simona Halep!" Presa din SUA, reacție tranșantă
simo
Recomandările redacției
ovidiu-popescu
Pleacă de la FCSB! Gigi Becali: ”Îi mulțumim. Voiam să rămână”. Patronul campioanei a anunțat o altă mutare: ”Vine”

Rapid și FCSB vor același fotbalist! Tocmai a retrogradat în Liga 2
FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - FC VOLUNTARI, CUPA ROMÂNIEI BETANO - SFERTURI DE FINALA (03.04.2024)
După 9 ani și 20 de trofee, a anunțat că pleacă de la PSG! Unde ar putea ajunge
FOOTBALL : Toulouse vs PSG 2eme Journee du Championnat de France de Ligue 1 UBEREATS - Toulouse - 19-08-2023
Gigi Becali a făcut anunțul despre transferul lui Florin Tănase: ”Pot să vă zic sigur”
florin-tanase
Citește și
Tragedie în box! A murit în ring, la primul său meci ca profesionist
Florida News - March 8, 2024
Lăcrămioara Perijoc, pe punctul de a cuceri medalia de aur la Campionatele Europene de la Belgrad
Ce a descoperit o fată despre iubitul ei, imediat ce l-a părăsit. "Am realizat că toți prietenii lui și familia știau și mi-au ascuns"
Ce a descoperit o fată despre iubitul ei, imediat ce l-a părăsit. "Am realizat că toți prietenii lui și familia știau și mi-au ascuns"
De ce îl vrea Gigi Becali pe Chipciu la FCSB? Schimbare radicală de strategie pentru Champions League
De ce îl vrea Gigi Becali pe Chipciu la FCSB? Schimbare radicală de strategie pentru Champions League
Reacția lui U Cluj despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB! Marele vis al căpitanului: ”Cred că are o șansă reală”
Reacția lui U Cluj despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB! Marele vis al căpitanului: ”Cred că are o șansă reală”
Cameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill
Cameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill
Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles
Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Cine sunt românii care au salarii între 6.000 și 10.000 de lei? Uneori nu ai nevoie de facultate
Cine sunt românii care au salarii între 6.000 și 10.000 de lei? Uneori nu ai nevoie de facultate
Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România
Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România
WTA Roma: cum s-a terminat disputa dintre Danielle Collins și Irina Begu, după ce românca a salvat cinci mingi de meci
WTA Roma: cum s-a terminat disputa dintre Danielle Collins și Irina Begu, după ce românca a salvat cinci mingi de meci
”Dacă pariezi, mizează pe tine!” A făcut-o și a câștigat nu mai puțin de 10.000.000 $. Sportivul are o viață ”de film”
ryan-garcia

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles
Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles
Digi World
Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci
Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci
Digi Animal World
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”