adi-vasile
Anunțul făcut de CSM București, după ratarea Final Four-ului Ligii Campionilor
Video Metz - CSM București 29 - 23! ”Tigroaicele” ratează Final Four-ul Ligii Campionilor. Adi Vasile, OUT
Tottenham Hotspur v Burnley, Premier League, Football, Tottenham Hotspur Stadium, London, UK - 11 May 2024
Ce a spus Florin Manea, după ce a aflat că Radu Drăgușin își poate spulbera propriul record: 46 de milioane de euro!
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

Video Rostov Don - CSM Bucureşti 25-24. "Tigroaicele" au condus şi la 4 goluri, dar termină grupa principală pe locul 3

10.03.2018, 15:30

CSM Bucureşti a terminat pe locul 3 Grupa principală 1 din Liga Campionilor, după înfrângerea suferităm în Rusia, scor 24-25 cu Rostov Don. Jucătoarele lui Helle Thomsen au condus şi la patru goluri diferenţă, dar au cedat iniţiativa în repriza a doua şi vor juca returul sferturilor de finală în deplasare.

captura rostov csm
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Adversara campioanei României se va alege dintre Ferencvaros şi Metz, echipele care luptă pentru locul 2 în cealaltă grupă principală. Ambele joacă duminică seară, cu Bietigheim, respectiv Thuringer.

Începutul meciului le-a aparţinut gazdelor, care s-au desprins rapid la 3-0, dar, uşor-uşor, CSM a revenit în joc, iar până în minutul 10 scorul era deja egal (4-4). Odată cu trecerea timpului, româncele au preluat iniţiativa, iar avantajul de pe tabelă a ajuns şi la patru goluri (12-8).

La pauză, scorul a fost 12-9, însă diferenţa nu s-a păstrat mult timp în repriza a doua. Makeeva a egalat spectaculos la 15, după nici 10 minute, apoi s-a mers cap la cap până spre final, când Rostov a reuşit să pună două goluri în favoarea sa pe tabelă.

În ciuda eforturilor, CSM nu a putut decât să reducă diferenţa la un gol, astfel că rusoaicele s-au impus cu 25-24 şi şi-au asigurat cel puţin locul 2 în grupă.


Cu 6 goluri marcate, Cristina Neagu a fost cea mai bună realizatoare de la CSM. Majda Mehmedovic a avut un meci solid până spre final, reuşind să înscrie de cinci ori.

De la gazde, cele mai bune marcatoare au fost Siraba Dembele şi Iuliia Managarova, ambele cu câte 4 goluri.


LIVE VIDEO&SCORE

Min. 60, Rostov Don - CSM Bucureşti 25-24. FINAL DE MECI! Campioana României a condus şi la o diferenţă de patru goluri în Rusia, dar a terminat învinsă ultimul meci din Grupa principală 1 din Champions League, astfel că s-a clasat pe locul 3. În aceste condiţii, în sferturile de finală, "tigroaicele" vor juca returul în deplasare. 

Min. 59, Rostov Don - CSM Bucureşti 24-22. Rusoaicele s-au desprins la două goluri, cu ceva mai mult de un minut până la finalul meciului. Time-ou solicitat de Helle Thomsen.

Min. 55, Rostov Don - CSM Bucureşti 21-21. Campioana României a scăpat dintr-o situaţie extrem de dificilă. Condusă cu un gol şi în inferioritate, echipa noastră a rămas în meci, după ce Paula Ungureanu a reuşit să apere o aruncare de la 7 metri.

Min. 49, Rostov Don - CSM Bucureşti 18-18. După mult timp, rusoaicele au condus, datorită golului marcat de Managarova, dar Neagu a restabilit repede egalitatea, înainte ca antrenorul gazdelor să solicite un time-out.

Min. 45, Rostov Don - CSM Bucureşti 17-17. Se menţine echilibrul de pe tabelă, dar campioana României esre departe de prestaţia pe care a avut-o în prima repriză.

Min. 40, Rostov Don - CSM Bucureşti 15-15. La fel ca în prima repriză, CSM a început nesigur. Rusoaicele au profitat şi au egalat printr-un gol spectaculos marcat de Makeeva.

Min. 35, Rostov Don - CSM Bucureşti 12-14. Început de repriză echilibrat. Neagu şi Gullden au marcat pentru campioana României.

Min. 31 - A început repriza a doua, cu CSM Bucureşti în atac.

#Cu câte 3 goluri, Neagu şi Mehmedovic sunt cele mai bune marcatoare de la CSM Bucureşti. Jucătoarea din Muntenegru are, însă, procentaj de 100%. De la gazde s-a remarcat Vyakhireva, care a punctat tot de trei ori.  

Min. 30, Rostov Don - CSM Bucureşti 9-12. PAUZĂ! După un time-out al lui Helle Thomsen, "tigroaicele" puteau reface diferenţa de patru goluri, dar bara le-a salvat pe gazde, în ultima secundă a reprizei.

Min. 29, Rostov Don - CSM Bucureşti 9-12. O perioadă de joc mai puţin reuşită a campioanei României, dar rusoaicele nu au putut profita pentru a se apropia mai mult. În special datorită Paulei Ungureanu, a cărei intervenţie la o aruncare de la 7 metri a păstrat diferenţa de trei goluri.

Min. 25, Rostov Don - CSM Bucureşti 8-12. Echipa noastră are o prestaţie solidă, după startul ratat. Diferenţa de pe tabelă a crescut la patru goluri, datorită reuşitelor lui Mehmedovic, Hagman şi Kurtovic. Avantajul putea să fie şi mai mare, dar Neagu a ratat un 7 metri. 

Min. 20, Rostov Don - CSM Bucureşti 6-9. Frafjord a marcat golul prin care CSM s-a desprins la două lungimi, Neagu a consolidat avantajul cu o aruncare teribilă, iar Oana Manea a mărit diferenţa la trei goluri.

Min. 15, Rostov Don - CSM Bucureşti 5-6. E un duel al portarilor până acum. Pesoa şi Paula Ungureanu au fost excelente. Mehmedovic a marcat golul prin care campioana României a condus pentru prima oară (5-4).

Min. 10, Rostov Don - CSM Bucureşti 4-4. O paradă superbă a Paulei Ungureanu şi o aruncare de la 7 metri ratată de Gullden au fost cele mai importante momente ale acestei perioade de joc.

Min. 5, Rostov Don - CSM Bucureşti 3-2. Început dificil de meci pentru campioana României, care a fost rapid condusă cu 3-0. Bella Gullden a spart gheaţa pentru echipa noastră, apoi, pe contraatac, Mehmedovic, ne-a readus în joc.

UPDATE 15:02 - A început meciul. Rusoaicele au avut primul atac al partidei.


Jucătoarele de la CSM Bucureşti speră să încheie faza grupelor principale din Liga Campionilor cu o victorie. "Tigroaicele" joacă pe terenul lui Rostov Don, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 15:00.

Meciurile care decid adversara lui CSM Bucureşti din sferturile Ligii Campionilor sunt ÎN DIRECT la Digi Sport, în acest week-end. Pe locul secund în grupa principală întâi, "tigroaicele" au meci de foc pe terenul lui Rostov-Don, echipă de care le desparte doar golaverajul. În tur, cele două rivale au remizat în Sala Polivalentă din Capitală, 22-22. Rostov-Don - CSM Bucureşti va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 15:00.

"Va fi un meci dificil, joacă foarte bine acasă, au jucătoare bune, deci, va fi un meci dificil pentru noi, mai ales că am şi pierdut ultimul meci" a declarat antrenoarea Helle Thomsen. "Trebuie să strângem rândurile şi să fim unite. 10.20 Am jucat bine acolo data trecută şi sper s-o facem la fel şi acum" a adăugat Isabelle Gullden.

Dacă CSM Bucureşti termină pe locul secund, în spatele lui Gyor, adversara sa va fi a treia clasată din grupa principală doi, poziţie ocupată în acest moment de Metz. Echipa din Franţa joacă duminică, ÎN DIRECT la Digi Sport 4, de la ora 18:00, contra lui Thuringer. De la aceeaşi oră, ocupanta locului secund, Ferencvaros, evoluează în deplasare cu Bietigheim.

Etichete: csm bucuresti , handbal liga campionilor , rostov don , video rostov don - csm bucuresti , live video rostov don csm bucuresti , live stream rostov csm bucuresti , live stream handbal , csm bucuresti video digisport


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024

Costumele de la Eurovision 2024 au atras atenția la fel de mult ca piesele interpretate de...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”
gigii
Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham
Tottenham Hotspur v Burnley - Premier League - Tottenham Hotspur Stadium
Florinel Coman a rupt tăcerea, după ce qatarezii n-au mai vrut să-i achite clauza de 5.000.000€
coman
Fanii lui Tottenham au tras aceeași concluzie, după ce Postecoglou l-a băgat pe Drăgușin abia în repriza a doua
Tottenham Hotspur v Burnley, Premier League, Football, Tottenham Hotspur Stadium, London, UK - 11 May 2024
Recomandările redacției
Tottenham Hotspur v Burnley, Premier League, Football, Tottenham Hotspur Stadium, London, UK - 11 May 2024
Ce a spus Florin Manea, după ce a aflat că Radu Drăgușin își poate spulbera propriul record: 46 de milioane de euro!

Exclusiv Ilie Dumitrescu știe de ce transferuri are nevoie FCSB pentru UEFA Champions League
ilie dumitrescu (2)
Exclusiv Gigi Becali a stabilit în direct echipa ideală all-time a FCSB-ului: ”A fost favoritul meu”
George Becali to Sell FCSB Soccer Team, Bucharest, Romania - 24 Apr 2023
Răsturnare de situație în cazul lui Robert Lewandowski
Citește și
CSM București și-a adjudecat matematic titlu. Al șaptelea campionat pentru ”tigroaice”
CSM Bucharest v Buducnost BEMAX - EHF Champions League, Romania - 07 Jan 2024
CSM București a luat decizia în privința lui Adi Vasile!
HANDBAL FEMININ:CSM BUCURESTI-METZ HANDBALL, LIGA CAMPIONILOR (28.04.2024)
Are sau nu operații la față? Cum arăta Mădălina Ghenea în copilărie, la 12 ani. Înaltă, subțire și inocentă, era o superbitate de copil
Are sau nu operații la față? Cum arăta Mădălina Ghenea în copilărie, la 12 ani. Înaltă, subțire și inocentă, era o superbitate de copil
Momentul de la sărbătoarea FCSB care l-a marcat până la lacrimi pe Bănel Nicoliță. Ce a făcut Gigi Becali
Momentul de la sărbătoarea FCSB care l-a marcat până la lacrimi pe Bănel Nicoliță. Ce a făcut Gigi Becali
Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut
Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut
Una dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă
Una dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă
Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"
Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"
Rednic poate băga, diseară, Dinamo în ”B": mesajul antrenorului și calculele ultimei etape din play-out
Rednic poate băga, diseară, Dinamo în ”B": mesajul antrenorului și calculele ultimei etape din play-out
Prima mașină a fost produsă pe teritoriul României de azi în 1910. Era sub licență din SUA Foto
Prima mașină a fost produsă pe teritoriul României de azi în 1910. Era sub licență din SUA Foto
Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România
Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România
Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul
Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul
Video ”V-ați gândit vreo secundă la demisie?”. Răspunsul lui Adi Vasile, după ce a ratat obiectivul lui CSM București
adi-vasile

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani:
Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"
Digi World
Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer
Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer
Digi Animal World
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”