advertorial
(P) „Dublă” de totul sau nimic pentru Dinamo!
garcia
A plătit 1.000.000 $ pe inelul de logodnă și după câteva zile s-au despărțit: ”Nu a fost cea mai bună mișcare a mea”
6.000.000€ pentru Dennis Man!
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Liga Digi Sport

”A murit duminică dimineață! Sâmbătă seară era ok!” Cum s-au scurs ultimele clipe din viața lui Ilie Balaci

21.10.2018, 12:23

Întreaga Oltenie, dar și întreaga Românie fotbalistică este în doliu după ce Ilie Balaci s-a stins fulgerător din viață la doar 62 de ani, în urma unui atac cerebral. Totul s-a întâmplat rapid duminică dimineață, fără ca cineva să mai poată schimba ceva. Alexandru Boc, unul dintre prietenii ”Minunei Blonde”, a povestit cum s-a întâmplat tragedia, după ce a pus cap la cap informațiile pe care le-a cules imediat cum a primit terifianta veste.

Ilie Balaci a murit
Ilie Balaci era destul de supărat pe oamenii de fotbal din România
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

”M-a sunat un prieten mai devreme, care plângea în hohote la telefon. Nici n-am înțeles ce mi-a spus inițial. M-a întrebat, mergi la Craiova? I-am spus, nu pentru că sunt la Oradea. Dacă eram la București, m-ar fi luat Argăseală și nu cred că era ok să fiu văzut pe stadion în loja Stelei. Și pe urmă a continuat, dar tu nu ai auzit? Ce să aud, am replicat eu. Păi, a murit Ilie! Hai, mă, lasă glumele proaste. Nu nu, a murit Ilie Balaci! A murit la ora 09:20. Apoi, am mai dat niște telefoane pentru că nu credeam.

Am aflat că venise în Craiova, aseară, special pentru meciul cu Steaua. S-a întâlnit cu mai mulți prieteni sâmbătă seară și totul a fost ok. Dimineață s-a trezit, s-a simțit rău, a dat telefon la soția unui prieten, care este medic, a trimis salvarea, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic”, a spus Boc, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Matinal”.

Ilie Balaci, resuscitat o oră și jumătate!

Sandu Boc a rămas șocat de veste, mai ales că știa faptul că Ilie Balaci era sănătos. ”Ilie a debutat cu mine la Craiova! Chiar am câștigat primul campionat împreună. Este ceva groaznic pentru mine! Era un băiat deosebit. Culmea e că făcea mișcare, un om care se respecta, care ducea o viață sportivă, dar nu credeam că se poate întâmpla așa ceva!”, a mai spus Alexandru Boc, la Digi Sport.

Conform unor informații furnizate de către reprezentanții Poliției din Craiova, în jurul orei 09:40, a fost anunțat apelul la 112. Imediat la locuința de familie a fotbalistului s-a deplasat un echipaj cu medic de la SAJ Dolj, care a găsit victima în stop cardio-respirator. Ulterior, s-a luat decizia de a mai trimite în sprijin la caz încă în echipaj SMURD cu medic. După executarea timp de mai multe zeci de minute a manevrelor de resuscitare (conform protocolului medical) a fost declarat decesul fotbalistului.

CITEŞTE ŞI:

Etichete: a murit ilie balaci , ilie balaci deces , ilie balci resuscitat , ilie balaci disparitie


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
radu-dragusin
Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați
gigi-becali
"Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk
profimedia-0874301808
Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK
razvan gigi (1)
Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”
radu
Recomandările redacției
6.000.000€ pentru Dennis Man!

Singura echipă din Grecia care l-a felicitat pe Răzvan Lucescu, după ce a luat titlul cu PAOK
240411 Club Brugge vs PAOK Head Coach Razvan Lucescu of PAOK pictured during the Uefa Conference League Quarter final ro
Real Madrid i-a găsit deja înlocuitor fotbalistului care pleacă după 11 ani de pe Bernabeu
Real Madrid Celebrate 36th League Title - Madrid
Foto Campionat Mondial în România! ”Bijuteria” de 10.000.000€ a Bucureștiului poate găzdui totul
patinoarul berceni arena (3)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media