2018 US Open - Day 12
Andy Roddick a comentat faza în care Djokovic a fost lovit în cap cu o sticlă: ”Să vedem dacă asta îi va schimba felul!”
noler
Video A stârnit hohote de râs! Prima apariție a lui Novak Djokovic, după ce a fost lovit în cap cu o sticlă
gezana
Foto Siyabonga Ngezana a ”rupt” internetul: imagine virală cu Gigi Becali, în vestiar
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Stirile Digi Sport

Video BRD Bucharest Open | Buzărnescu s-a calificat în sferturile de finală! Bara a fost eliminată. Rezultatele zilei

18.07.2018, 19:50

Letona Anastasija Sevastova, favorita numărul 1 a turneului de tenis BRD Bucharest Open, a învins-o, miercuri seara, pe olandeza Arantxa Rus cu scorul de 6-1, 7-5 şi s-a calificat în sferturile de finală ale competiţiei găzduite în aceste zile de Arenele BNR din Capitală.

Aceasta a fost prima întâlnire a celor două jucătoare, Sevastova (22 WTA) având nevoie de 1 oră şi 23 de minute pentru a se impune în faţa adversarei sale care ocupă în prezent locul 111 în clasamentul WTA.

Favorita numărul 1 a turneului de la Bucureşti o va întâlni în sferturile de finală pe învingătoarea din partida Sorana Cîrstea - Maryna Zanevska.

Rezultatele înregistrate miercuri la BRD Bucharest Open sunt:

Buzarnescu victorie
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

simplu, turul 2
Irina Bara (România) - Polona Hercog (Slovenia/N.8) 5-7, 2-6
Pauline Parmentier (Franţa/N.7) - Yafan Wang (China) 6-7, 0-3 (abandon Parmentier)
Tamara Zidansek (Slovenia) - Mihaela Buzărnescu (România/N.2) 3-6, 5-7
Anastasija Sevastova (Letonia/N.1) - Arantxa Rus (Olanda) 6-1, 7-5

dublu, turul 1
Anna Bondar (Ungaria)/Miriam Bulgaru (România) - Monique Adamczak/Jessica Moore (Australia/N.2) 4-6, 7-5, 6-10
Irina Bara (România)/Nicola Geuer (Germania/N.3) - Ulrikke Eikeri (Norvegia)/Polina Leikina (Rusia) 6-3, 6-4

Agerpres


Mihaela Buzărnescu, favorita numărul 2, s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului BRD Bucharest Open, după ce a învins-o cu 6-3, 7-5 pe slovena Tamara Zidansek (93 WTA).

Buzărnescu a făcut repede primul break şi a condus cu 2-1, însă slovena a revenit şi a făcut imediat rebreak-ul. Cele două jucătoare au continuat cap la cap până în ghemul al şaptelea, care a fost de altfel şi cel mai lung al primului set. Jucătoarea română a avut 40-0 pe serviciul adversarei, însă a câştigat abia a cincea minge de break. Buzărnescu a încheiat setul cu un break, scor 6-3.

Jocul Mihaelei Buzărnescu a început să sufere în setul secund, când a pierdut pe propriul serviciu primul ghem. Zidansek s-a distanţat apoi la 3-1 şi 4-1 când a reuşit al doilea break, moment în care jucătoarea română a izbucnit în lacrimi pe bancă, fiind încurajată de antrenorul Septimiu Frăţilă. Discuţia cu acesta i-a ridicat moralul Mihaelei Buzărnescu, ea reuşind să revină şi să egaleze, 4-4. După un break al jucătoarei slovene, Buzărnescu a câştigat trei ghemuri la rând şi a reuşit să evite intrarea partidei în decisiv impunându-se cu 7-5.

Aceasta este a treia victorie jucătoarei române în faţa Tamarei Zidansek, după cele obţinute în 2015, la Zawada (Polonia), şi 2017, la Toyota (Japonia). Buzărnescu şi-a asigurat un cec de 5.900 dolari şi 60 puncte WTA pentru calificarea în sferturile de finală, acolo unde o va întâlni pe Yafan Wang (China).

În afară de Mihaela Buzărnescu, în proba de simplu a turneului de la Bucureşti a mai rămas doar o româncă, Sorana Cîrstea, care o va întâlni în turul 2 pe Maryna Zanevska din Belgia.


UPDATE ora 19:38 Tamara Zidansek - Mihaela Buzărnescu 3-6, 5-7. Break și victorie pentru Mihaela Buzărnescu, după o oră și 50 de minute. În sferturile de finală se va duela cu chinezoaica Yafan Wang, care a profitat de abandonul lui Pauline Parmentier.


UPDATE ora 19:38 Tamara Zidansek - Mihaela Buzărnescu 3-6, 5-6. Setul secund a început într-o dominare categorică a Tamarei Zidansek, care a condus cu 2-0 și 4-1, dar Mihaela, după o discuție cu antrenorul Septimiu Frațilă, a revenit excelent și conduce acum cu 6-5.

UPDATE ora 18:30 Tamara Zidansek - Mihaela Buzărnescu 3-6. De 35 de minute a avut nevoie Mihaela pentru a-și adjudeca primul set, în care s-a contabilizat patru break-uri, trei de partea româncei.


Perechea formată din jucătoarea română Miriam Bulgaru şi maghiara Anna Bondar a fost eliminată, miercuri, în primul tur al probei de dublu din cadrul BRD Bucharest Open, dotat cu premii în valoare de 226.750 dolari, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-10, de favoritele numărul 2, Monique Adamczak şi Jessica Moore din Australia.

Beneficiarele unui wild card, Miriam Bulgaru şi Anna Bondar au pierdut într-o oră şi 44 de minute. Pentru participarea la BRD Bucharest Open, ele vor primi 960 de dolari şi 1 punct WTA.

Perechea australiană Monique Adamczak/Jessica Moore va întâlni în sferturile de finală cuplul Jaqueline Cristian/Elena Gabriela Ruse din România.


UPDATE ora 17:56 A început partida dintre Mihaela Buzărnescu și Tamara Zidansek.


Irina Bara (151 WTA) a fost eliminată în turul 2 de la BRD Bucharest Open de slovena Polona Hercog (90 WTA), care s-a impus în două seturi, 7-6, 6-2

Venită din calificări, Bara a ţinut ritmul cu favorita numărul 8 a turneului de la Bucureşti doar în primul set, când a condus în două rânduri, cu 3-2 şi 4-3, dar a cedat în final cu 6-7. Al doilea set a fost controlat de la un capăt la altul de slovenă, care s-a impus cu 6-2 şi a pus punct unei partide în care a reuşit zece aşi. 

Irina Bara şi Polona Hercog se mai întâlniseră până azi o singură dată, anul trecut, în turneul ITF de la Dunakeszi (Ungaria), meci câştigat atunci de jucătoarea română cu 6-2, 7-6 (4). 

În vârstă de 23 de ani, Bara, care s-a oprit anul trecut în turul 1, va primi pentru participarea din acest an la BRD Bucharest Open suma de 3.310 de dolari şi 30 de puncte WTA. 


UPDATE 15:45 Bara - Hercog 5-7, 2-6. Slovena a câştigat fără probleme şi setul secund, iar Irina Bara părăseşte BRD Bucharest Open în turul al doilea, după ce a venit din calificări.

UPDATE 15:30 Bara - Hercog 5-7, 1-4. Românca şi-a pierdut deja de două ori serviciul în setul secund.

UPDATE 15:06 Bara - Hercog 5-7. Polona Hercog a încheiat cu break primul set al partidei din turul secund de la Bucureşti.

UPDATE 14:37 Bara - Hercog 3-3. Echilibru în primul set, după ce slovena a câştigat primele două game-uri.

UPDATE 14:10 A început primul meci al zilei de la BRD Bucharest Open, dintre Irina Bara şi Polona Hercog.


Trei românce au depăşit primul tur al probei de simplu la BRD Bucharest Open, turneu care a început sâmbătă, în direct la Digi Sport. Doua dintre acestea vor juca miercuri, începând cu ora 14:00, pe Terenul Central de la Arenele BNR. 

Irina Bara deschide seria meciurilor, de la ora 14:00, pe Digi Sport 2, în faţa slovenei Polona Hercog. Acest meci este urmat de un altul, P. Parmentier (FRA) - Y. Wang, după care în arenă va intra și Mihaela Buzărnescu, pentru duelul cu o altă slovenă, Tamara Zidansek.

Și la dublu vom avea două reprezentante, în primul tur al probei. Miriam Bulgaru (locul 398 WTA) va face pereche cu maghiara Anna Bondar. Cele două se vor duela cu perechea australiană M. Adamczak/J. Moore.

În fine, aceeași Irina Bara va închide ziua, alături de germanca Nicola Geuer. Cele două vor înfrunta perechea U. Eikeri (NOR)/P. Leykina (RUS).

PROGRAMUL

miercuri, 18 iulie 2018

Terenul Central, ora 14:00

[Q] I. Bara (ROU) - [8] P. Hercog (SLO)
[7] P. Parmentier (FRA) - Y. Wang (CHN)
T. Zidansek (SLO) - [2] M. Buzărnescu (ROU)

Nu înainte de ora 20:30

[1] A. Sevastova (LAT) - A. Rus (NED)

GRANDSTAND, ora 16:00

[WC] A. Bondar (HUN) / M. Bulgaru (ROU) - [2] M. Adamczak (AUS) / J. Moore (AUS)
[3] I. Bara (ROU) / N. Geuer (GER) - U. Eikeri (NOR) / P. Leykina (RUS)

BRD Bucharest Open este în direct şi exclusiv la Digi Sport în această săptămână.

Etichete: turul 2 , miercuri , arenele bnr , programul zilei , brd bucharest open 2018


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024

Costumele de la Eurovision 2024 au atras atenția la fel de mult ca piesele interpretate de...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”
gigii
Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham
Tottenham Hotspur v Burnley - Premier League - Tottenham Hotspur Stadium
Florinel Coman a rupt tăcerea, după ce qatarezii n-au mai vrut să-i achite clauza de 5.000.000€
coman
Fanii lui Tottenham au tras aceeași concluzie, după ce Postecoglou l-a băgat pe Drăgușin abia în repriza a doua
Tottenham Hotspur v Burnley, Premier League, Football, Tottenham Hotspur Stadium, London, UK - 11 May 2024
Recomandările redacției
gezana
Foto Siyabonga Ngezana a ”rupt” internetul: imagine virală cu Gigi Becali, în vestiar

Exclusiv Antrenor pentru FCSB! Salariu de 10.000 de euro pe lună
FOTBAL:FCSB-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (11.05.2024)
Ion Țiriac a fost ”taxat” de câțiva copii și i-a anunțat imediat: ”Alegeți ce vreți și plecați cu ele acasă”. Ce a urmat
ion-tiriac1
Ahmed Bani, convins că Mircea Rednic și UTA nu vor ajuta Dinamo: ”E normal să joace pe bune”
ahmed
Citește și
Live Video Irina Begu - Elise Mertens, ACUM, la DGS 2. Românca a câștigat primul set
Video Sorana Cîrstea - Marketa Vondrousova 7-6 (7/1), 6-3, Jaqueline Cristian- Coco Gauff 1-6, 6-0, 3-6. Spectacol la WTA Roma
Mutua Madrid Open 2024: Iga Swiatek Vs Sorana Cirstea in Spain - 27 Apr 2024
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen
Momentul de la sărbătoarea FCSB care l-a marcat până la lacrimi pe Bănel Nicoliță. Ce a făcut Gigi Becali
Momentul de la sărbătoarea FCSB care l-a marcat până la lacrimi pe Bănel Nicoliță. Ce a făcut Gigi Becali
Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut
Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut
Pierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”
Pierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”
Rihanna, prima apariție după ce a lipsit de la Met Gala din cauza gripei. Cum s-a afișat artista pe străzile din New York
Rihanna, prima apariție după ce a lipsit de la Met Gala din cauza gripei. Cum s-a afișat artista pe străzile din New York
Rednic poate băga, diseară, Dinamo în ”B": mesajul antrenorului și calculele ultimei etape din play-out
Rednic poate băga, diseară, Dinamo în ”B": mesajul antrenorului și calculele ultimei etape din play-out
Prima mașină a fost produsă pe teritoriul României de azi în 1910. Era sub licență din SUA Foto
Prima mașină a fost produsă pe teritoriul României de azi în 1910. Era sub licență din SUA Foto
Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România
Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România
Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul
Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul
Jackpot! Sorana Cîrstea s-a calificat în optimi la Roma și a dat lovitura. Cu cine va lupta pentru un loc în sferturi
sori2

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Rihanna, prima apariție după ce a lipsit de la Met Gala din cauza gripei. Cum s-a afișat artista pe străzile din New York
Rihanna, prima apariție după ce a lipsit de la Met Gala din cauza gripei. Cum s-a afișat artista pe străzile din New York
Digi World
Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer
Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer
Digi Animal World
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”