240418_RealMadrid_Barcelona_Digi_1060x636
(P) El Clasico pentru titlu! Real Madrid – Barcelona decide campioana din LaLiga
240416_ManCity_RealMadrid_DigiSport_1060x636
(P) Un nou duel epic pentru istorie! Man. City şi Real Madrid luptă pentru semifinalele Champions League
FOTBAL: FC CFR 1907 CLUJ SA - UNIVERSITATEA CRAIOVA, SUPERLIGA SUPERBET (16.03.2024)
Live Video&Text Univ. Craiova - CFR Cluj 0-0, ACUM pe DGS 1. Meci decisiv pentru ardeleni: un eșec = OUT din lupta pentru locul 2
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Fotbal Club

(P) Franţa intră în cursa de apărare a trofeului! Descoperă SuperOferta de marţi pentru SuperMondial

22.11.2022, 11:16

Este o zi plină, plină de tot la SuperMondialul din Qatar. Patru meciuri sunt programate în cea de a treia zi a turneului final. De la ora 12:00 joacă Argentina lui Leo Messi, iar seara se încheie cu campioana mondială în exerciţiu. Pe parcursul zilei vom mai vedea Danemarca lui Eriksen şi Kjaer, dar şi un SuperMeci între Mexic şi Polonia.

1060x636-min (2)
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

Descoperă oferta de SuperPariuri pentru ziua de marţi de la SuperMondial şi alege ce te inspiră!

Argentina, una dintre favorite

Primul meci al zilei de marţi este debutul la actualul turneu final pentru campioana Americii de Sud. Argentina, echipă naţională a cărei campanie este focusată în jurul visului lui Lionel Messi de a ridica trofeul la ultimul Mondial din carieră, joacă împotriva uneia dintre cele mai slabe naţionale calificate în Qatar.

Arabia Saudită este pentru a şasea oară calificată şi în toate aceste participări a însumat doar trei victorii. Cifrele nu prevăd o campanie de succes a Arabiei Saudite. Toate golurile marcate de Messi la turneul final au venit în faza grupelor, iar la 35 de ani, superstarul lui Paris Saint-Germain vine cu foamea unui jucător de 18 ani de a demonstra la SuperMondialul din Qatar.


Danemarca trebuie luată în seamă

Danemarca a făcut o figură frumoasă şi anul trecut, atunci când competiţia a însumat doar naţiuni de pe „bătrânul continent”. Între timp, Danemarca a făcut furori într-o grupă de Liga Naţiunilor, acolo unde nu doar că a avut-o adversar pe Franţa, dar a şi arătat că i-a citit jocul.

Dar până la meciul cu Franţa, Danemarca o înfruntă pe Tunisia, de la ora 15:00. Pentru naţiunea africană este a şasea apariţie, dar a pierdut 60% din meciurile disputate la această competiţie şi a primit gol în aproape toate partidele. Singurul meci fără gol în poarta Tunisiei a fost cel cu Germania de Vest, din 1978.

Vrei şi mai multe SuperPariuri? Uită-te la SuperPariuri cu Andrei Niculescu, emisiune care apare zilnic pe canalul de YouTube Superbet!

Meciul care poate decide a doua calificată

În mod cert, Argentina este echipa cu cele mai mari şanse de a se califica din Grupa C. Cum am stabilit deja că Arabia Saudită are cele mai mici şanse de izbândă, bătălia pentru locul doi în grupă se dă între Mexic şi Polonia.

SuperDuelul dintre Raul Jimenez şi Robert Lewandowski are loc de la ora 18:00 şi poate reprezenta o partidă vitală pentru şansele ambelor echipe de a ajunge în fazele eliminatorii ale competiţiei.

Dacă Mexic este echipa cu cele mai multe meciuri fără gol primit – opt – din grupa de preliminarii destinată echipelor din America de Nord, America Centrală şi Caraibe, Polonia se laudă cu superstarul Robert Lewandowski. Atacantul de la Barcelona a contribuit direct la 13 goluri – mai mult decât orice alt jucător polonez – în preliminarii: nouă goluri marcate şi patru assist-uri. Lewandowski are şi o revanşă de luat, după ce în 2018 nu a marcat niciun gol în cele 270 de minute jucate în tricoul Poloniei.

Les Bleus” spre un nou titlu

Franţa vine în Qatar cu gândul de a câştiga încă o dată SuperTrofeul. Franţa vine în Qatar cu absenţe importante în echipa de bază, de la Balonul de Aur Karim Benzema până la mijlocaşul „fără plămâni” N’Golo Kante. Iar ambele afirmaţii sunt adevărate.

Din fericire pentru Didier Deschamps şi pentru tot poporul francez, talentul din această ţară este infinit, astfel că Franţa este, în ciuda absenţelor, în continuare una dintre favorite.

Iar adversara de marţi seară este nu este o necunoscută pentru „Les Bleus”. Australia a fost învinsă de Franţa chiar la turneul din 2018, partidă care de altfel a fost tot în prima etapă din faza grupelor. 2-1 a fost scorul final, iar meciul a văzut două penalty-uri – ambele transformate – dar şi un autogol.

Dacă Franţa este una dintre principalele favorite, Australia este una în top la SuperAvantaj! Mai exact, Australia este pe panoul de onoare al echipelor care au condus cel mai des cu două goluri diferenţă în preliminarii. „Socceroos” au făcut-o de nouă ori!

SuperMondialul din Qatar benficiază de SuperAvantaj! Biletul tău devine verde dacă echipa ta are un avans de 2 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

Etichete: advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”

Rusia produce deja mai multe arme și echipamente militare decât are nevoie pentru războiul său...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii
wanda5
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
Recomandările redacției
FOTBAL: FC CFR 1907 CLUJ SA - UNIVERSITATEA CRAIOVA, SUPERLIGA SUPERBET (16.03.2024)
Live Video&Text Univ. Craiova - CFR Cluj 0-0, ACUM pe DGS 1. Meci decisiv pentru ardeleni: un eșec = OUT din lupta pentru locul 2

Foto Cum a fost surprins Ianis Hagi la antrenamentul lui Alaves, după ce a fost lăsat pe bancă 3 meciuri la rând
ianisss
A fost ”Calul Troian”? Un ex-FCSB-ist, cel mai slab jucător al Rapidului din play-off
Fotbalistii rapidisti Razvan Constantin Oaida, Sebastian Andrei Borza, Paul Alexandru Iacob,Phillipe Razvan Onea, Alexan
Record! A bătut cu 8-0 și a devenit prima echipă cu peste 100 de goluri în acest sezon
2023/2024

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media