(P) Primul trofeu al sezonului pentru Klopp sau se răzbună Pochettino?
vizual digi 1
(P) Cu gândul la D10S. Napoli - Barcelona, meci special în “casa” lui Diego Maradona
dan si diana sucu
Încep negocierile! Antrenorul cu care Dan Șucu urmează să se întâlnească
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Digi Sport Special

(P) Meciuri decisive în Liga Campionilor

27.07.2022, 15:32

E o nouă seară cu meciuri tari în manșa secundă a turului 2 preliminar din Liga Campionilor. La Superbet, toate cele 6 partide beneficiază de SuperPariuri și Pariuri Speciale. Descoperă oferta completă și alege-ți favoritele!

220726_Ziua_UCL_Blog_DigiSport-1060x636
  • UCL: Barcelona - PSG, marți, 22:00, DGS 1

  • UCL: Borussia Dortmund - Atletico Madrid, marți, 22:00, DGS 2

Bodo/Glimt – Linfield

Maratonul partidelor începe în Norvegia, la ora 19:00, când Bodo/Glimt dispută returul cu Linfield. Revelația ediției trecute din Conference League, scandinavii au pierdut cu 0-1 prima manșă, dar sunt favoriți clari la calificare.

În primul tur, Bodo a trecut cu scorul general de 6-1 de feroezii de la Klaksvik, în timp ce echipa din Belfast i-a eliminat cu emoții pe galezii de la The New Saints. Deși au nevoie de o victorie la două goluri diferență pentru a-și asigura calificarea în timpul regulamentar, norvegienii au cotă 1.14 pentru a merge mai departe, în timp ce Linfield a primit cotă 5.75 să-i elimine pe galben-negri.

Fenerbahce – Dinamo Kiev

Cel mai tare meci al serii se joacă la Istanbul. De la ora 20:00, Fenerbahce primește vizita echipei lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev. În turul disputat pe teren neutru, la Lodz, cele două echipe au terminat la egalitate, 0-0.

Antrenorul român are un palmares excelent în meciurile jucate în preliminariile Ligii Campionilor, indiferent de echipa pe care a antrenat-o. Din 32 de partide disputate, Lucescu a pierdut doar trei, câștigând 19 și remizând de 10 ori.


Cine se califică din această dublă manșă va avea un adversar aparent mai facil în turul 3 preliminar: Sturm Graz, vicecampioana Austriei. Pentru un succes în Turcia, Dinamo Kiev are cotă 4.60 la Superbet, în timp ce Fener este favorită, cu 1.80 pentru victorie.

FC Zurich – Qarabag

Extrem de echilibrată este, la prima vedere și altă partidă programată de la ora 20:00. FC Zurich încearcă să întoarcă rezultatul din turul cu Qarabag. În Azerbaidjan, elvețienii au fost învinși cu 3-2, la debutul în actualul sezon european.

Azerii au furnizat deja o surpriză importantă, eliminându-i în runda inaugurală pe polonezii de la Lech Poznan, impunându-se cu 5-1 pe propriul teren, după ce pierduseră cu 0-1 în prima manșă.

Qarabag a ajuns de 7 ori în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, bifând și o prezență în grupele competiției. Se întâmpla în ediția 2017/18, când a doua cea mai titrată echipă din Azerbaidjan termina pe ultimul loc, avându-le ca adversare pe Roma, Chelsea și Atletico Madrid.

1.50 este cota pe care o au azerii pentru a merge mai departe, indiferent dacă performanța este realizată în timpul regulamentar, după prelungiri sau lovituri de departajare. De cealaltă parte, Zurich are cotă 2.60 pentru calificare. Meciul se vede Live Stream pe site-ul și în aplicația Superbet, unde ți-am pregătit și pariuri SPECIALE care includ evenimente de la toate cele 6 partide programate în această seară. Verifică SuperOferta și prinde cele mai bune cote!

Malmo – Zalgiris

 Tot un handicap de un gol trebuie să anuleze și Malmo, pe propriul teren. Săptămâna trecută, suedezii au fost învinși cu 1-0 de Zalgiris. Lituanienii sunt în fața unei performanțe istorice. Echipa din Vilnius nu a ajuns niciodată mai sus de turul 2 în Liga Campionilor.

Scandinavii nu au de partea lor doar avantajul terenului propriu, ci și experiența celor doi veterani din lot, Toivonen și Moisander. În sezonul trecut, Malmo a ajuns pentru a treia oară în istorie în grupele Ligii Campionilor, competiție a cărei finală a jucat-o în 1979, fiind învinsă de Nottingham Forest.

1.40 este cota Superbet pentru calificarea suedezilor, în timp ce lituanienii au primit cotă 3.00.

Slovan Bratislava - Ferencvaros

Mult mai echilibrat este duelul dintre Slovan Bratislava și Ferencvaros. În prima manșă, la Budapesta, slovacii au câștigat cu 2-1, după ce au fost conduși din minutul 70, luând o opțiune importantă pentru calificarea în turul 3.

Doar de trei ori în istorie a reușit Slovan să depășească turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, competiție unde, cel mai departe, a ajuns în play-off. În schimb, Ferencvaros se poate mândri cu două prezențe în grupe, în 1995/96 și 2020/21, iar în sezonul precedent a fost eliminată în play-off de Young Boys Berna.

Returul de la Bratislava este transmis Live Stream pe site-ul și în aplicația Superbet, unde Slovan are cotă 2.90 pentru victorie, în timp ce campioana Ungariei are 2.40 pentru un succes la partida din această seară.

Olympiacos – Maccabi Haifa

Seara de fotbal din Liga Campionilor se încheie în Grecia, unde Olympiacos o întâlnește pe Maccabi Haifa. În tur, elenii au scăpat printre degete victoria, după ce au condus cu 1-0 până în minutul 92, când Haziza a adus egalarea pentru campioana Israelului.

A doua eliminare consecutivă din UCL ar fi un dezastru pentru cea mai titrată echipă din Grecia. În sezonul trecut, Olympiacos a pierdut în fața celor de la Ludogoreț, în turul 3 al competiției, reușind apoi să ajungă în primăvara Europa League.

De cealaltă parte, Maccabi are în palmares două prezențe în grupele Ligii Campionilor, în edițiile 2002/03 și 2009/10, însă nu a mai depășit al doilea tur preliminar de peste un deceniu.

1.72 este cota lui Olympiacos pentru o victorie în fața lui Maccabi, care a primit cotă 5.00 la Superbet.

Meciurile din Liga Campionilor se joacă și în SuperSocial. Intră în cea mai mare comunitate de SuperPariori și inspiră-te din pronosticurile celor peste 600.000 de membri!

Etichete:


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz

La 56 de ani după ce un lăptar din Florida a fost ucis, cazul său a fost rezolvat, astfel fiind...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Screenshot 2024-04-15 at 19.44.56
Arpad Paszkany a divorțat și tocmai s-a afișat cu noua iubită, mai tânără cu 24 de ani

"Cea mai frumoasă femeie din România": "Unele femei au anumită repulsie, vorbesc urât fără să mă cunoască!"
enache-lena7
Anunțul făcut de Dan Șucu, imediat după Rapid - Sepsi 0-1
sucu
Kaka a rupt tăcerea, după ce fosta soție a dezvăluit motivul greu de imaginat al divorțului
Screenshot 2024-04-15 at 22.15.10
E OUT de la Tottenham din sezonul viitor
Tottenham Hotspur First Team Training and Press Conference, Hotspur Way Training Centre, Enfield, UK - 12 Jan 2024
Recomandările redacției
dan si diana sucu
Încep negocierile! Antrenorul cu care Dan Șucu urmează să se întâlnească

David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Screenshot 2024-04-16 at 17.19.02
Pentru Champions League! FCSB e aproape să dea prima mare lovitură în mercato
gigi
Exclusiv Bergodi a câștigat o avere ca ”să rezilieze amiabil” contractul cu Rapid. Nu și-a asumat nimic
CRISTIANO BERGODI NERVOS (5)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media