(P) Primul trofeu al sezonului pentru Klopp sau se răzbună Pochettino?
vizual digi 1
(P) Cu gândul la D10S. Napoli - Barcelona, meci special în “casa” lui Diego Maradona
adrian mutu
Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) SuperDuel în Istanbul! Pariază informat și află în plus clasamentul campionatelor câștigate de capitalele din regiune!

articol scris de Digi Sport
02.02.2021, 17:24

Așa cum marile echipe au uneori un buget la care echipele de pluton nu au acces, la fel și  echipele din capitale au acces la fondurile care le aduc gloria pe plan sportiv, sume de bani la care echipele din provincie cu greu pot spera. Azi, la Istanbul se joacă un supermeci între Galatasaray și Bașakșehir, cea mai titrată echipă din Turcia, contra campioanei en titre, poate cea mai surprinzătoare din istoria fotbalului turc. Un duel care ne face dincolo de pariurile pe care le vom plasa să ne întrebăm și care e situația la numărul de titluri între capitalele din zonă, toate cu echipe care fac parte din legenda fotbalului. Deschide cont online la Superbet.ro și transformă în câștig pasiunea ta pentru sport!

01
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

În zona noastră geografică, de la porțile Asiei și până la porțile Europei de Vest, capitalele sunt orașele care și-au luat partea leului în ceea ce privește numărul de trofee în campionatele interne. Valorile s-au concentrat la echipele din orașele de unde se dă ora exactă în Turcia, Bulgaria, Grecia, Serbia, România și Ungaria. Așa se face că Istanbul, Sofia, Atena, Belgrad, Budapesta și București conduc în ierarhiile medaliilor. Până să vedem care dintre ele este cea mai titrată, revenim la meciul zilei în această parte de lume unde Galata întâlnește o formație ce și-a câștigat de curând locul în istoria fotbalului turc. Pariază acum pe fotbalul din Turcia la cele mai mari cote!

Vor lipsi nume grele la gazde, Falcao, Feghouli și Elabdellaoui. Oaspeții vin fără Visca, Chadli și Rafael. În total, 13 absențe în ambele tabere într-un meci care s-ar fi jucat cu un stadion arhiplin, într-o atmosferă sufocantă, dacă n-ar fi fost pandemia de Covid 19. Un meci în care specialul peste 0.5 penalty-uri ar fi fost aproape sigur prins și ți-ar fi triplat banii pariați. El rămâne o opțiune foarte serioasă pentru a fi între selecțiile tale pe biletele de azi.

Duelul găsește Galata pe 3, la 3 puncte în urma liderului Fenerbahce, Bașakșehir fiind pe locul 15, într-un sezon în care a avut onoarea de a juca în grupele Ligii Campionilor alături de SuperTitani precum Manchester United și PSG, plus alături de o altă echipă bogată, RB Leipzig. O echipă tânără, înființată abia în 2009. Și Bașakșehir e o echipă tânără, comparativ cu Galata. Numai 31 de ani pentru cei care au fost în centrul scandalului de rasism care l-a avut drept principal acuzat pe Sebastian Colțescu, arbitrul de mâine seară din Dinamo-FCSB, meci pe care îl așteptăm să se ridice la nivelul Eternului Derby.

Galata-Bașakșehir e departe de a fi un Derby de Istanbul, dar e un duel în care Galata (serie de 3 victorii la rând) va căuta să câștige fără emoții (poate chiar se va prinde VSG - victorie sigură gazde, adică un succes al echipei Cim-Bom fără gol primit). Dacă e să privim la pariurile prinse în ultimele dueluri directe, statistica ne pune pe gânduri. 0-2 (sub 2.5 goluri pe meci) și O2+ (oaspeții au marcat minim două goluri) au fost profitabile pentru pariori în ultimele 3 meciuri directe.


Și pariul de tip șansă dublă 12 a adus bani în ultimele 3 confruntări.

Continuând pe firul acestor cifre recente și posibil relevante, vedem că în actuala stagiune, Galata e neînvinsă acasă. Așadar, pare un meci care va curge spre poarta lui Bașakșehir. Dar fotbalul a ajuns sportul rege în ceea ce privește audiența TV, numărul fanilor dar și valoarea câștigurilor din pariuri sportive, fiindcă rămâne imprevizibil și lasă mereu loc și de SuperBombe! Va fi cazul și acum, în Galata-Bașakșehir?

Echipe probabile:

GALATASARAY – Muslera; Linnes, Donk, Marcao, Saracchi; Antalyali; Kilinc, Turan, Belhanda, Onyekuru; Babel.

BAȘAKȘEHIR – Gunok; Sahiner, Duarte, Epureanu, Kaldirim; Topal, Trekdemir – Turuc, Giuliano, Fernandes; Ba.

Revenind la capitale, orașul aflat pe două continente, Asia și Europa, Istanbulul e ultimul în regiune la numărul de titluri.

Budapesta este capitala din Est cu cele mai multe titluri, aproape 100. Mai exact 95, câștigate de 7 echipe, dintre care cele mai titrate sunt Ferencvaros (de 31 de ori campioană), MTK (23 de titluri, Ujpest (20 de titluri).

Pe locul doi e Atena, cu doar 3 echipe campioane, dar monopol aproape total pe fotbalul din Grecia. Olympiakos are 45 de titluri, Panathinaikos are 20, AEK are 12.

Sofia prinde podiumul, cu 70 de titluri aduse de 6 echipe, între care cea mai titrată e CSKA Sofia cu 31 de titluri.

Câștigătoare ale Cupei Campionilor Europeni, cele mai titrate formații din Serbia (pe atunci Iugoslavia), respectiv România, Steaua Roșie Belgrad (Crvena Zvezda) și Steaua au contribuit la clasarea Belgradului, respectiv Bucureștiului pe locurile 4 și 5. Asistul din partea lui Partizan, respectiv Dinamo a contat și el.

Așa se face că Istanbul e pe locul 6 în regiune, dar a dat cea mai surprinzătoare campioană din ultimul deceniu, dintre toate campioanele date de capitalele din regiune. Bucură-te în continuare de pasiunea de pentru fotbal și adaugă emoției și informațiilor și o nouă dimensiune a jocului.

COPIAZĂ DIN SUPERSOCIAL SUPERBILETE ÎN FIECARE ZI DE MECI 

Bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi gratuit aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Gică Craioveanu și Florin Răducioiu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

Recent, doi pariori au copiat un bilet ce i-a impresionat și au câștigat sume impresionante! Vezi aici seriile (8959-RCK0R, respectiv 8945-BP7YY8) și le poți verifica pe site-ul Superbet.ro, în câmpul „Verificare bilet” plasat în dreapta sus, sub butoanele de intrare în cont & înregistrare.

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Etichete:


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”

Rusia produce deja mai multe arme și echipamente militare decât are nevoie pentru războiul său...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii
wanda5
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
Recomandările redacției
adrian mutu
Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”

Foto Clasamentul play-off-ului SuperLigii, după etapa a 6-a: cum poate sărbători FCSB titlul în runda următoare
andrei-vlad
Foto Olimpiu Moruțan a rupt tăcerea chiar de ziua lui, după accidentarea horror care îl lasă acasă la EURO
ROU: Romania V Andorra: Group I - UEFA EURO 2024 European Qualifiers, Bucharest - 15 Oct 2023
”17.000.000€”. Marius Șumudică a vorbit despre lovitura reușită într-un an și jumătate
marius

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media