(P) SuperDuel de Premier League în liga a doua engleză! Norwich – Watford, derby-ul promovatelor

20.04.2021, 12:38
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Norwich City sărbătorește revenirea în Premier League după doar un sezon în Championship. Watford, adversara de azi, e pe cale să vină și ea înapoi în topul fotbalului englez. Cu 4 etape rămase din acest sezon, singura necunoscută în Championship este a treia echipă promovată. Cu Norwich și Watford dominând acest sezon, apare întrebarea legată de ce vor face în Premier League în viitoarea ediție.

Poate Norwich să termine în prima jumătate?

„Canarii” au mai promovat fără probleme și în urmă cu doi ani, dar prezența lor pe prima scenă a fost o mare dezamăgire. Doar 21 de puncte, fiind tot returul pe ultimul loc din campionat și încheind sezonul în genunchi, cu 10 înfrângeri consecutive. Acum pare diferit. Norwich nu s-a dezis de principiile ei, și-a păstrat vedetele și a dominat liga a doua engleză, având chiar șansa să atingă bariera de 100 de puncte.

Un loc în „top half” nu ar fi o noutate. S-a întâmplat deja de 11 ori în istoria Premier League, număr ce poate crește acum datorită lui Leeds United. Cele mai bune clasări ale nou-promovatelor au venit la începutul anilor 90, când Newcastle și Nottingham terminau pe podiumul Premier League, iar Blackburn pe locul 4.

Watford, la doi pași de promovare

Locul secund din Championship pare acontat de „viespile” de la Watford, care se bucură de un avans de 6 puncte în fața lui Swansea. Fiind doar 4 etape rămase, două succese le pot asigura promovarea, dar și pașii greșiți ai contra-candidatelor pot conta. Swansea are o revenire de formă, după ce anterior trecuse printr-un șir de înfrângeri ce părea să o țină încă un an în Championship. Brentford s-a specializat în egaluri în ultimele runde, cu 5 din 6. Doar Bournemouth are o serie de victorii, dar e pe locul 5, la 8 puncte de Watford. Pare greu de crezut că Watford mai poate rata promovarea directă, deși în etapele de final le va mai înfrunta pe Swansea și Brentford.

Meciul zilei din Championship se vede cu live stream pe Superbet!

Norwich – Watford este în direct pe Superbet, cu stream live! De la 20:00, cluburile care bat la poarta Premier League oferă un duel pe care îl vom vedea, cel mai probabil, și în sezonul viitor. Meciul poate fi urmărit pe site-ul Superbet – atât pe desktop cât și pe versiunea de mobil – sau în aplicație! Bucură-te de SuperSpectacol din cele mai importante competiții sau chiar din ligi ce nu pot fi urmărite la televiziunile din România!

Pariurile de top sunt pe SuperSocial!

Tot în aplicația Superbet poți găsi cele mai inspirate pariuri ale săptămânii, în singura rețea socială a pariorilor români. Intră pe SuperSocial și vezi cele mai populare bilete sau ce pariază ambasadorii Superbet: Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu, Florin Răducioiu, Bogdan Stelea sau cei mai buni jurnaliști sportivi din România! Urmărește pariurile lor și, dacă ai încredere în ele, joacă-le și tu cu o simplă apăsare a butonului „adaugă pe bilet”! Iar dacă vrei mai multe informații, fiecare meci are propria pagină de Chat, unde poți analiza și comenta evenimentul cu alți împătimiți ai sportului!

Etichete: championship , advertorial superbet , supersocial , norwich - watford


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri

Un american și doi australieni s-au dus în vacanță la surfing în apropiere de oraşul turistic Ensenada, la circa 90 de minute sud de graniţa SUA-Mexic, pe coasta Pacificului. Săptămâna trecută au fost dați dispăruți, iar după căutări au fost găsiți morți într-un puț. Autoritățile americane îi sfătuiesc pe americani să reconsidere călătoriile în Mexic.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Marius Șumudică a reacționat, după ce Dan Șucu l-a ales pe Mircea Lucescu

Barcelona pregătește marea lovitură: starul de 85.000.000€ al lui Liverpoool! Cum s-a dat de gol jucătorul

Au fost prieteni ”la cataramă”, dar acum nu-și mai vorbesc. De ce s-a rupt ”prietenia” dintre Băluță și Mitriță

Live Video&Score Hermannstadt - Poli Iași 0-0, ACUM, în direct la Digi Sport 1. Moldovenii au avut un gol anulat

Citeşte şi

Foto Au promovat! Au revenit în prima ligă după 22 de ani: fanii nu au mai rezistat și au intrat pe teren

(P) Spiritul nemților sau banii francezilor? SuperOfertă pentru Dortmund - PSG

PEROZA cucerit toate privirile. Soția lui Chris Hemsworth, la cină într-un costum cu pantaloni scurți și pe tocuri

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dan Șucu îi dă replica lui Șumudică. Vrea un mare antrenor român citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”