(P) SuperLigue1! 10 meciuri diseară la 10! Supertrăiește-le cu Superbet

22.12.2021, 14:57
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Etapa care încheie turul în Ligue 1 se joacă diseară de la 22:00 și este transmisă în direct pe site-ul și aplicația Superbet. Poți vedea de oriunde ești toate cele 10 meciuri și îți poți îmbogăți palmaresul de parior și cu Superbilete prinse live!

Toată oferta Superbet pentru etapa de azi din Franța e aici

Meciul Lorient-PSG e transmis și la tv pe canalul Digi Sport 3, așadar poți să vezi în același timp cel puțin două meciuri din Franța: unul la televizor și altul pe smartphone-ul tău.

A treia intermediară din Hexagon în acest sezon

Prima dată când s-a jucat la mijloc de săptămână în Franța în actuala stagiune a fost în etapa a 7-a. Maraton de meciuri, miercuri 22 septembrie, la fel cum va fi și azi, pe 22 decembrie: 10 partide de la 10 seara. În septembrie, granzii n-au gafat: Lyon a câștigat cu 3-1 acasă împotriva lui Troyes, campioana Lille s-a impus cu 2-1 în fața lui Reims și PSG a trecut de Metz 2-1, în deplasare. Singurul nume mare care a comis-o a fost, cine altcineva decât Marseille. OM a remizat 0-0 la Angers.

A doua intermediară a fost în etapa a 16-a, chiar la începutul acestei luni. Miercuri pe 1 decembrie, au apărut deja mai multe sincope. Pași greșiți pentru PSG (egal acasă cu Nice, 0-0), Lyon, învinsă de Reims cu 1-2. Marseille a câștigat cu 1-0 la Nantes, iar Lille s-a impus cu 2-1 la Rennes, într-o deplasare grea.

PSG a evadat din pluton

Înaintea etapei 19, PSG e lider detașat, cu 13 puncte avans în fața lui Marseille (OM are un meci mai puțin disputat). Pe 3 este Rennes, podiumul fiind cel care asigură locurile de Liga Campionilor. Franța are două echipe direct în grupe și o a treia, în Play Off.

Campionatul Ligue 11 deși e pe locul 5 în Europa, în clasamentul coeficienților UEFA are un sezon bun. Toate cele 6 echipe care au intrat în competiție au obținut calificarea în fazele superioare. Așadar, e loc de creștere.

Cine poate produce surpriza diseară?

Întorcându-ne la această intermediată de azi, una în care rămâne să vedem care și câte meciuri se vor încheia cu rezultate surpriză, duelurile cele mai tari sunt Lorient-PSG, Marseille-Reims, Monaco-Rennes, așadar meciuri grele pentru urmăritoarele lui PSG. Echipele cu orgoliul rănit, Lille și Lyon au și ele dueluri tari: Lille la Bordeaux, Lyon, acasă cu Metz.

Prinde cele mai mari cote live pe fotbalul francez

În clasamentul formei sportive din ultimele 5 etape, cele jucate după ultima fereastră competițională în care echipele au dat jucători la echipele naționale din Europa, America de Sud și Africa, Brest e cea mai în formă echipă, cu 12 puncte câștigate din 15 posibile, urmată de PSG și Reims.

3+ sau 0-2?

Cele mai predispuse echipe la meciuri de 3+ (minimum 3 goluri marcate) sunt Bordeaux, Metz, Lens și PSG. În vreme ce echipele care anunță meciuri în care se marchează puțin sunt Marseille, Reims, Lorient, Nantes și Rennes. Acestea par de căutat de către cei care caută pariul 0-2 (sub 2.5 goluri marcate în meci).

Ce mai trebuie să știi

Pe lângă streamingul live, Superbet are azi SuperCote pentru Monaco-Rennes, cote SuperExtra pentru Marseille-Reims, Lorient-PSG, Bordeaux-Lille și Lyon-Metz, ofertă de Superpariuri și ofertă de pariuri speciale pentru fiecare dintre cele 10 meciuri ale etapei, iar SuperAvantaj e activat de asemenea pentru toate partidele! Deci pariul tău poate fi câștigător mai devreme, dacă echipa pe care ai pariat că va învinge se va distanța la minimum două goluri, indiferent dacă adversara reușește mai apoi să egaleze sau și mai tare, să întoarcă meciul și să câștige.

SuperPont SuperSocial

De asemenea, ceva foarte util pasionaților de pariuri pe fotbalul francez este grupul #ligue1 din SuperSocial, rețeaua de socializare a pariorilor. Un grup în care poți copia pe ce mize vrei tu, orice bilet te inspiră, dintre cele puse pe meciurile din campionatul Franței. Găsești în SuperSocial orice preferi să joci și inspirația e asigurată!

Folosește toate acestea în beneficiul tău și transformă-ți pasiunea pentru fotbalul francez în experiențe memorabile. Joacă responsabil și bucură-te pentru fiecare bilet verde!

#împreunăsuntemsuper #superpasiune #superpariuri #supersocial #superbilete

Etichete: ligue 1 , superbet , advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fotbalistul dorit de Gigi Becali ar fi perfect pentru FCSB: ”E top! Își poate arăta calitățile mai bine acolo”

NE-BU-NI-E! O echipă din liga secundă a marcat în minutul 90+9, a câștigat Cupa și va juca în Europa League

A fost desemnat cel mai bun jucător al anului: ”Sunt foarte mândru”

Dennis Politic a vorbit despre tensiunile de la Dinamo: ”Am avut o întâlnire toți”

Citeşte şi

Oficial ”Pintilii din Franța” a fost dat afară. Echipa plătea 25.000€ amendă la fiecare meci

(P) Spiritul nemților sau banii francezilor? SuperOfertă pentru Dortmund - PSG

PEROZPovești de dragoste ca-n filme. 8 cupluri care au rezistat la Hollywood și secretele relațiilor lor

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mihai Mărgineanu a rămas șocat de ce a văzut în Vama Veche: "Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?" citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un urangutan rănit a fost văzut folosind o plantă ca medicament. Ce au aflat cercetătorii după o lună