Tiger Woods / Foto: Getty Images.

Prima reacție a lui Tiger Woods, după gravul accident rutier în care a fost implicat

articol scris de Digi Sport
01.03.2021, 11:45
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Americanul Tiger Woods, starul golfului profesionist, operat pentru leziuni grave la un picior suferite într-un recent accident rutier, a scris pe contul său de Twitter, duminică, câteva cuvinte de mulţumire pentru susţinerea primită din partea mai multor jucători de golf, informează AFP.

Prima reacție a lui Tiger Woods, după gravul accident rutier în care a fost implicat

"Este dificil să explic în ce măsură am fost impresionat atunci când am deschis televizorul şi am văzut mesajele de încurajare primite. Tuturor jucătorilor şi tuturor fanilor, vreau să le mulţumesc pentru că mă ajută să traversez această perioadă dificilă", a scris pe Twitter jucătorul în vârstă de 45 de ani, cu 15 titluri de Grand Slam în palmares.

Galerie Foto

Pentru a-l încuraja, mai mulţi jucători de golf care participau la WGC Workday Championship, între care foştii lideri mondiali Rory McIlroy (actual nr. 8), Jason Day (45) şi Justin Thomas (3), au purtat un tricou roşu şi pantaloni negri, culorile obişnuite ale celui care este considerat unul dintre cei mai buni jucători de golf din istorie.

"Tiger este totul pentru mine", a declarat Collin Morikawa, câştigătorul WGC Workday Championship.

"Dacă nu era Tiger Woods, eu cred că circuitul şi golful în general nu ar fi fost unde se află azi", a precizat, la rândul său, Rory McIlroy.

Tiger Woods a suferit fracturi la ambele picioare

Tiger Woods se află internat într-un prestigios spital din Los Angeles pentru continuarea recuperării sale după intervenţia chirurgicală.

Woods a fost transferat la centrul medical Cedars-Sinai pentru a continua tratamentul ortopedic şi recuperarea, conform doctorului Anish Mahajan, directorul interimar al spitalului Harbor-UCLA, unde campionul a fost transportat imediat după accident.

Tiger Woods s-a rostogolit de mai multe ori, marţi dimineaţă, după ce a pierdut controlul asupra vehiculului pe o porţiune de drum abruptă şi predispusă la accidente, în apropiere de Los Angeles, fără ca în accident să fie implicate alte maşini, conform primelor elemente ale anchetei.

Conform salvatorilor sosiţi la faţa locului, jucătorul era conştient după accident, fiind scos din vehicul cu răni grave la ambele picioare, iar poliţistul care l-a descoperit la momentul accidentului, a precizat că Tiger Woods a "avut mult noroc să scape cu viaţă".

Echipele de salvare au fost nevoite să folosească un instrument specializat în descarcerare şi un topor pentru a-l extrage pe Tiger Woods din maşină, acesta fiind apoi transportat la un spital din apropiere. Conform presei din Statele Unite, Woods s-a ales cu o gleznă distrusă şi fracturi la picioare, dintre care una multiplă.

Acesta a fost supus unei intervenţii chirurgicale care a necesitat implantarea unei tije metalice în tibie şi şuruburi pentru consolidarea osului de la picior şi gleznă.

AGERPRES

Etichete: sua , golf , tiger woods


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Citeşte şi

Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare

Foto Neymar, pe urmele lui Bale! Ce a făcut, la câteva zile după ce s-a jucat poker la aniversarea fiicei sale

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”