Anthony Joshua / Foto: Profimedia

Anthony Joshua, pregătit de două legende înaintea luptei cu Fury! La cine a apelat campionul de categorie grea

articol scris de Digi Sport
18.04.2021, 19:19
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Anthony Joshua (31 de ani) se va lupta în această vară cu Tyson Fury (32 de ani), într-un duel care va unifica toate centurile categoriei grea.

Se pare că Anthony Joshua a apelat la doi foști campioni mondiali pentru a-l ajuta să se pregătească pentru întâlnirea cu compatriotul său.

Joshua ar putea fi asistat de două legende ale boxului pentru meciul cu Tyson Fury

Floyd Mayweather a anunțat că i se va alătura în curând lui Joshua pentru a-l ajuta să se pregătească pentru una dintre cele mai mari lupte din istoria boxului.

Abia aștept să lucrez cu Joshua. Vorbim tot timpul. Meciul cu Fury este foarte interesant. Anthony Joshua are multă experiență și Fury, la fel, dar lupta lui Anthony pierdută în fața lui Andy Ruiz Jr., l-a făcut să devină mai puternic”, a declarat Floyd Mayweather, la Disruptive Entrepreneur.

Anthony Joshua a confirmat faptul că va colabora cu fostul campion mondial pe care îl consideră unul dintre cei mai mari pugiliști din istorie.

Mayweather este un om extraordinar. Ca boxer, trebuie să fii înconjurat de luptători. Fotbaliștii trebuie să fie înconjurați de fotbaliști, boxerii, de boxeri. Leii stau printre lei. Boxerii buni trebuie să stea cu boxerii și mai buni pentru a evolua, așa că îl voi avea alături cu siguranță. Este mai mult decât bine venit”, a declarat Joshua, citat de Daily Mail.

Anthony Joshua a enumerat și câțiva pugiliști pe care i-ar dori alături de el pentru a-l ajuta să pregătească lupta cu Tyson. Printre ei, britanicul l-a menționat și pe Wladimir Klitschko, căruia i-a lansat o invitație.

În 2017, Joshua l-a învins pe Klitschko prin KO tehnic, după ce l-a trimis la podea de două ori. Atunci, Joshua a cucerit titlurile WBA și IBO.

Mi-aș dori să lucrez cu George Foreman, Evander Holyfield, Roberto Duran, Tommy Hearns, Sugar Ray Leonard. Mayweather, cu siguranță. Și Wladimir Klitschko, el este întotdeauna bine venit!”, a mai spus pugilistul britanic.

Lupta dintre Fury și Joshua ar fi cel mai mare eveniment din istoria recentă a categoriei grele

Deși evenimentul nu are un loc și o dată oficială, se pare că acesta ar putea avea loc în Arabia Saudită, în luna august.

Anthony Joshua deține un record în ring de 24 de victorii și o singură înfrângere. Britanicul a pierdut în fața lui Andy Ruiz, însă, la cea de-a doua întâlnire dintre cei doi, Joshua a revenit și a recâștigat centurile.

De cealaltă parte, Tyson Fury are un record impecabil, cu 30 de victorii, nicio înfrângere și o singură remiză. Pentru Fury, meciul cu Joshua are o miză dublă: să devină campion absolut la categoria grea și să își păstreze recordul imaculat.

Tyson Fury este campionul WBC, în timp ce Joshua deține titlurile WBA, IBF, WBO și IBO, iar lupta dintre cei doi pugiliști britanici va însemna unificarea categoriei grele și va desemna campionul suprem al greilor.

Etichete: floyd mayweather , wladimir klitschko , tyson fury , anthony joshua


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția presei din Spania, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

Vinicius a reușit o ”dublă” pentru Real Madrid și după a descris în patru cuvinte returul cu Bayern Munchen

Foto MM Stoica n-a mai răbdat și i-a răspuns lui Tudorel Stoica. ”Trăiești o mare dezamăgire”

Citeşte şi

A refuzat lupta de teamă că adversarul său se va sinucide și a pierdut o avere: "Murea de frică și tremura tot!"

Și-a făcut KO adversarul, a început să danseze și să sară în ring și nu a văzut ce se întâmpla în spatele lui

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep, invitată să joace la Paris! Anunțul surprinzător al francezilor. Cum va reacționa românca citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”