Colaj Mike Tyson - Roy Jones Junior / Foto: Getty Images

Anunțul anului: Mike Tyson nu glumește și a fixat data revenirii în ring. Adversarul e uriaș: Roy Jones Jr.

23.07.2020, 22:08
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Nu multă lume l-a luat în seamă pe Mike Tyson când acesta a anunțat că revine în ring, chiar dacă are 54 de ani.

Supranumit "cel mai rău om al planetei", fostul mare campion al greilor a surprins din nou și a anunțat că pe 12 septembrie va boxa cu un nume de legendă, Roy Jones Junior.

Lupta va dura 8 runde și va fi una demonstrativă, cu toate că cei doi se vor lovi "pe bune", pentru că va avea loc în California, sub egida California State Athletic Comission, așa că totul este cât se poate de oficial. Evenimentul va cuprinde și alte meciuri, plus concerte.

"Toată lumea care mă cunoaște știe că eu nu știu să ridic piciorul de pe accelerație. Eu știu doar un singur mod de a lupta și asta e", a spus Tyson, potrivit publicației TMZ.

Mike Tyson - Roy Jones Junior, pe 12 septembrie

Mike Tyson susține că nu banii l-au determinat să revină în ring și spune că bursa lui de meci va fi folosită în scopuri caritabile pentru că el acum își dedică viața pentru a ajuta oamenii.

Legendarul pugilist a recunoscut că a trecut prin toate, de la droguri, băutură, închisoare și probleme cu greutatea și spune că acum este o cu totul altă persoană, concentrată pe sănătate și filantropie.

De cealaltă parte, Roy Jones Junior este și el gata de luptă, chiar de mulți ani, așa cum spune. În plus, fostul mare campion la 4 categorii de greutate e convins că Tyson îl va vâna din prima secundă și va căuta knock out-ul caracteristic, însă nu se teme și știe că forma sa fizică este mult peste cea a lui Tyson.

În vremurile sale de glorie, Jones era recunoscut pentru viteza sa și pentru o tehnică incredibilă.

"Dacă nu 'ucide' repede, are probleme cu brațele. Dacă nu rezolvă repede, pielea lui îmi aparține. Știu ce înseamnă 8 runde, el o fi uitat. M-ați auzit?", a spus Roy Jones.

Mike Tyson a slăbit mult și se antrenează constant

Mike Tyson a tras tare și are acum o formă fizică de invidiat, așa cum s-a văzut din ultimele postări ale sale pe rețelele de socializare. Însă acum, când a decis să revină în ring, adversarul său este și el o legendă. Roy Jones, care este unul dintre cei mai mari pugiliști din istorie, a boxat ultima dată în 2018, așa că este de așteptat ca forma sa fizică să fie una bună.

De când a anunțat că revine în ring, Tyson a primit o mulțime de oferte de promoție pentru meciul său, însă câștigătoare a fost rețeaua socială Triller, care va transmite partida. În plus, platforma online va pregăti câte două episoade pe săptămână pe tema meciului.

Roy Jones Junior, în vârstă de 51 de ani, a fost campion mondial la categoriile mijlocie, supermijlocie, semigrea și grea. Ultima dată, americanul a luptat în februarie 2018, când l-a învins pe Scott Sigmon, însă a continuat să se antreneze constant. Roy Jones Junior are în palmares 66 de victorii, dintre care 47 prin KO și 9 înfrângeri.

Mike Tyson a urcat ultima dată în ring în 2005, când a pierdut în fața lui Kevin McBride. Tyson deține recordul de precocitate pentru cel mai tânăr campion mondial din istoria categoriei regină, în 1986, când avea 20 de ani.

"Iron" Mike are în palmares 50 de victorii, dintre care 44 obținute înainte de limită și 6 înfrângeri.

Etichete: mike tyson , roy jones junior


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

Exclusiv Mihai Stoica îl așteaptă la FCSB, dar fotbalistul pune o condiție. ”Vreau să joc fotbal”. Reacția lui Ilie Dumitrescu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția presei din Spania, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Foto MM Stoica n-a mai răbdat și i-a răspuns lui Tudorel Stoica: ”Trăiești o mare dezamăgire”

Exclusiv ”Ancelotti e numărul 1. L-a depășit pe Guardiola” / ”Am văzut pasa anului”. Concluziile serii după magicul Bayern - Real 2-2

Citeşte şi

Video Mike Tyson stârnește îngrijorare. Ultimele imagini cu el sunt ”trist de privit”

A refuzat lupta de teamă că adversarul său se va sinucide și a pierdut o avere: "Murea de frică și tremura tot!"

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”