Evander Holyfield și Mike Tyson / Foto: Getty Images

Video Holyfield i-a răspuns lui Tyson cu un video de senzație! Fostul campion este antrenat de Vladimir Klitschko și este în mare formă

23.05.2020, 10:55
  • Premier League: Tottenham - Burnley, sâmbătă, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - CFR Cluj, sâmbătă, 20:00, DGS 1

Mike Tyson și-a anunțat revenirea în ring cu scop caritabil și sunt semne tot mai clare că adversarul său va fi nimeni altul decât Evander Holyfield.

Holyfield i-a răspuns lui Mike Tyson, cel care a demonstrat o formă extraordinară la 53 de ani, și a dovedit, printr-un nou clip video, că și el se simte excelent la cei 57 de ani ai săi.

Fostul campion mondial la categoria grea a postat un clip video în care se află alături de Vladimir Klitschko și Antonio Tarver, cei care îl pregătesc pe Holyfield pentru un posibil meci împotriva lui Mike Tyson.

"Echipa Holyfield se pregătește de luptă", a fost mesajul transmis de fostul pugilist alături de clipul video de la antrenament.

Mike Tyson l-a mușcat de ureche pe Evander Holyfield în timpul meciului de pe 28 iunie 1997

Pe 28 iunie 1997, revanșa dintre Evander Holyfield și Mike Tyson pentru meciul câștigat de primul cu un an în urmă, prin knock-out tehnic, a fost oprită în runda a treia. În timpul unui clinci, Tyson și-a mușcat adversar de urechea dreaptă, smulgându-i o mică bucată. După câteva momente în care Evander a primit îngrijiri medicale, meciul s-a reluat, dar Mike Tyson a încercat din nou să îl muște pe Holyfield și arbitrul a oprit lupta definitiv, descalificându-l pe fostul campion mondial.

Ulterior, cei doi s-au împăcat în 2009, într-o emisiune a celebrei Oprah Winfrey.

"Doar am vrut să îl văd pe Evander. Îl iubesc, sunt legat de el toată viața. Suntem amândoi într-un stadiu al vieții în care putem lucra împreună pentru a face lucruri bune. E o persoană frumoasă, îl știu de când aveam 15 ani", a declarat Mike Tyson cu ani în urmă, potrivit presei internaționale.

Mike Tyson își dorește revenirea în ring

Mike Tyson a anunțat, în urmă cu o lună, că se antrenează din nou și că își dorește să reintre în formă pentru a putea reveni în ringul de box.

Ultima luptă ca profesionist a lui Tyson a avut loc în 2005, când fostul campion mondial la categoria grea a pierdut în fața lui Kevin McBride. Chiar dacă a ajuns la vârsta de 53 de ani, fostul pugilist i-a surprins pe fani și a explicat că vrea să lupte din nou, pentru a strânge bani pentru caritate.

Potrivit Metro, "Iron" Mike a afirmat: "Am început să mă pregătesc săptămâna trecută. A fost dificil, corpul meu e stors de energie și am o febră musculară foarte puternică.

Am făcut antrenament, am încercat să revin în ring. Cred că voi fi capabil să lupt în cadrul unor evenimente caritabile, trebuie să îmi reintru în formă.

Vreau să merg la sală pentru a putea să boxez trei sau patru runde. Vreau să strâng niște bani la evenimentele astea caritabile, vreau să îi ajut pe cei care se confruntă cu probleme legate de droguri sau pe cei care au ajuns oamenii străzilor", a explicat Mike Tyson în luna aprilie.

Mike Tyson, cele mai dure lovituri din istoria boxului

Mike Tyson a concurat la profesioniști din 1985 până în 2005. Americanul deține recordul de cel mai tânăr campion mondial la categoria grea din istorie, la 20 de ani, 4 luni și 22 de zile, performanță realizată în 1986.

Tyson, care e recunoscut de unii specialiști drept omul cu cea mai mare forță a loviturii din lume, în ciuda înălțimii sale, a câștigat primele 19 meciuri din carieră prin knock out, dintre care 12 în prima rundă. În 1987, la un an de la titlul WBC obținut, a devenit primul pugilist la categoria grea care a deținut simultan centurile WBC, WBA și IBF.

În cariera sa la profesioniști, Mike Tyson a adunat 50 de victorii, dintre care 44 obținute înainte de limită și 6 înfrângeri, plus două descalificări.

Etichete: mike tyson , tyson , holyfield , evander holyfield


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferat apoi la Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Gigi Becali, bun de plată? Cum poate ajunge să plătească o avere pentru Siyabonga Ngezana

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

Video Viral instant! Ce a pățit Andreea Bălan la un concert: ”Dezastru!”. Reacția artistei, ”de milioane”

Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Reveniri spectaculoase la FCSB! Echipele de start alese de Charalambous și Petrescu

Nota primită de fotbalistul preferat de Postecoglou în detrimentul lui Drăgușin în primul 11 al lui Tottenham

Foto Bannerele afișate în Ghencea, în ziua în care FCSB sărbătorește primul titlu de campioană după 9 ani

Citeşte şi

Video Mike Tyson stârnește îngrijorare. Ultimele imagini cu el sunt ”trist de privit”

A refuzat lupta de teamă că adversarul său se va sinucide și a pierdut o avere: "Murea de frică și tremura tot!"

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Varga anunță transferuri pe bandă rulantă și o echipă stelară! I-a transmis lui Gigi Becali că a început „războiul” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fabulos: cum s-a prezentat Djokovic la antrenament după incidentul de ieri VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”