Conor McGregor și Floys Mayweather / Foto: Getty Images

Revanșa de un miliard de dolari, Conor McGregor - Floyd Mayweather, confirmată: "Lumea boxului n-a mai văzut aşa ceva"

articol scris de Digi Sport
26.07.2022, 21:56
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Zvonurile din ultimii ani, potrivit cărora un nou meci dintre Floyd Mayweather (45 de ani) şi Conor McGregor (34 de ani) va avea loc, capătă contur.

După ce luna trecută s-a vorbit despre "revanşa de un miliard de dolari", acum aceasta e foarte aproape de a deveni realitate.

Revanșa de un miliard de dolari, Conor McGregor - Floyd Mayweather, confirmată: "Lumea boxului n-a mai văzut aşa ceva"

Presa britanică citează o sursă apropiată negocierilor, sub protecţia anonimatului, care confirmă înţelegerea şi susţine că mai sunt foarte puţine detalii de pus la punct.

În plus, meciul nu va fi unul demonstrativ, ci oficial, la fel ca prima confruntare dintre cei doi, din 2017. La acea vreme, Mayweather l-a învins pe McGregor prin knock out, în runda a zecea, fără ca irlandezul să aibă vreo şansă.

De altfel, el a lovit mult în blocajul americanului, care şi-a arătat din nou clasa şi a demonstrat că poate "sta la bătaie" cu un luptător mai puternic şi mai tânăr.

S-au stabilit mai multe detalii. Meciul va avea zece runde şi se va disputa la categoria 70.3 kg. Aceasta ar putea fi o problemă pentru McGregor, care are acum peste 86 de kilograme şi chiar se gândea să urce în greutate la revenirea în MMA, după un an de la accidentarea în urma căreia s-a ales cu piciorul rupt.

De această dată, meciul va fi chiar ultimul pe care Floyd Mayweather îl va disputa. Americanul este decis să nu mai urce vreodată în ring, cu toate că a mai spus acest lucru, după ce s-a retras mai întâi în 2015 şi apoi a revenit în 2017 chiar pentru acea luptă cu McGregor.

"Afacerea este foarte aproape să fie finalizată. Termenii personali au fost deja agreaţi de ambele părţi. Floyd crede că va fi ceva ce lumea boxului nu a mai văzut ", susţine sursa respectivă.

Galerie Foto

Câţi bani va câştiga Conor McGregor din revanşa cu Floyd Mayweather

Mayeather i-a promis lui McGregor şi o bursă impresionantă, după mai multe negocieri, iar acesta a acceptat. Suma se ridică la 155 de milioane de euro.

La prima confruntare, irlandezul a încasat 85 de milioane, potrivit Forbes, fără bonusuri, însă cu totul, a luat peste 110 milioane. Niciodată în cariera sa nu mai văzuse o asemenea sumă, din moment ce bursa lui cea mai mare din UFC era undeva la patru milioane de euro.

De cealaltă parte, Mayweather a încasat 100 de milioane de euro, tot fără bonusuri şi alţi bani din drepturile de imagine, iar cu totul, a primit 260 de milioane. Lupta de la acea vreme a fost pe locul secund în istorie, cu 4 milioane de cumpărători pay-per-view şi a generat peste 600 de milioane de dolari.

  • Meciul dintre Floyd Mayweather și Manny Pacquiao, din 2015, rămâne cel mai "scump" din toate timpurile, cu o rețetă financiară totală de 745 de milioane de euro.

Floyd Mayweather susţine că se simte şi se antrenează ca la 30 de ani, iar asta se vede la antrenamente, conform martorilor oculari.

Boxul nu este tocmai un tărâm străin pentru McGregor, care a intrat în lumea artelor marţiale începând chiar cu boxul. Lupta cu Mayweather a fost însă prima oficială, la nivel de box profesionist.

De la acel meci, Mayweather a mai urcat în ring doar pentru două meciuri demonstrative. În 2018, americanul l-a spulberat în 136 de secunde pe Tenshin Nasukawa, considerat, la acea vreme, puştiul-minune al japonezilor şi cel mai talentat luptător japonez din istorie.

A urmat un nou meci demonstrativ în iunie 2021, când i-a învins la puncte pe Logan Paul, iar în mai 2022, Mayweather l-a umilit timp de 8 runde pe Don Moore, fostul său partener de antrenament.

Etichete: floyd mayweather , conor mcgregor , mayweather mcgregor


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv A auzit cine e principala țintă a CFR-ului în mercato și a reacționat: ”Nu cred așa ceva! Nu e o glumă?”

Foto Daniel Niculae, replică ironică pentru Dan Șucu! ”Ruptură” evidentă la Rapid

Șumudică știe fotbalistul care nu trebuie să lipsească din primul 11 la EURO: ”N-am văzut în viața mea”

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

Citeşte şi

Conor McGregor se întoarce în ring după 3 ani! Când și cu cine este gata să lupte din nou

A refuzat lupta de teamă că adversarul său se va sinucide și a pierdut o avere: "Murea de frică și tremura tot!"

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”