Floyd Mayweather în meciul cu Marcos Maidana, din septembrie 2014 / Foto: Getty Images

Foto Un fost campion mondial i-a "zburat" dintele lui Mayweather şi îl păstrează ca amintire. Reacţia americanului

11.04.2020, 09:12
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Marcos Maidana, fost campion mondial la două categorii de greutate, susţine că are un dinte care i-a aparţinut lui Floyd Mayweather.

Argentinianul spune că i l-a "zburat" din gura lui Mayweather în 2014, în cea de-a doua confruntare dintre ei. Ambele meciuri au fost câştigate de american la puncte, primul în mai 2014, iar al doilea în septembrie, acelaşi an. Acela a fost, de altfel, şi ultimul meci din cariera lui Maidana.

Momentul la care face referire Maidana s-ar fi petrecut în runda a treia, când un croşeu de dreapta a explodat în bărbia lui Mayweather, iar pe imagini se vede ceva care pare să-i sară din gură americanului. Atunci, o persoană din staff-ul lui Maidana ar fi luat dintele de pe jos.

Argentinianul de 36 de ani a postat pe reţelele de socializare poza cu dintele lui Mayweather, aranjat într-un fel de pandantiv, spunând că îl păstrează ca suvenir.

Reacţia lui Mayweather după dezvăluirea lui Maidana

Mayweather (43 de ani) a negat însă cele spuse de Maidana şi a precizat că nu şi-a pierdut niciun dinte.

"În runda a treia, când m-a lovit cu acel croşeu, după gong, a fost o lovitură foarte bună. Mi-a atras atenţia. Nu era ceva ce nu am mai simţit până atunci, dar a fost o lovitură foarte bună, care chiar mi-a atras atenţia. Dar nu, nu mi-a scos dintele. Deloc. E puternic, e un pugilist bun, dar nu, în ceea ce priveşte lipsa vreunui dinte, nu, absolut deloc", a fost reacţia lui Mayweather.

Maidana plănuieşte să revină în ring la finalul acestui an, într-un meci demonstrativ împotriva conaţionalului său Jorge Cali, un fost kickboxer. Meciul a fost amânat din cauza coronavirusului, dar va avea loc mai târziu în acest an.

Marcos Maidana era recunoscut pentru forţa lociturilor sale, care erau şi ciudate, pe deasupra. O spune şi palmaresul său. Argentinianul, care avea acel croşeu descendent, are 35 de victorii, dintre care 31 obţinute prin KO şi 5 înfrângeri.

De cealaltă parte, Floyd Mayweather s-a retras neînvins, cu 50 de victorii, dintre care 27 obţinute înainte de limită. Americanul, recunoscut pentru eleganţa sa în ring şi tehnica impecabilă, a fost campion mondial la 5 categorii de greutate.

Etichete: floyd mayweather , marcos maidana


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Jucătorii FCSB se vor umple de bani dacă ajung în grupele Champions League. Cine are cea mai mare primă

Exclusiv Gigi Becali vrea să-l ajute pe nașul Gheorghe Hagi să câștige locul doi. Ce ”ordin” a dat patronul FCSB-ului

Galerie Foto FCSB a mutat petrecerea de titlu la baza din Berceni! Cum au fost primiți noii campioni ai României

Citeşte şi

A refuzat lupta de teamă că adversarul său se va sinucide și a pierdut o avere: "Murea de frică și tremura tot!"

Și-a făcut KO adversarul, a început să danseze și să sară în ring și nu a văzut ce se întâmpla în spatele lui

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”