Chris Eubank Jr., după victoria cu James DeGale, pentru centura IBO World Super la categoria mijlocie / Foto: Getty Images

Un nou mesaj transmis de campionul mondial la box hoților care i-au spart casa: "Ți-am spus eu..."

07.02.2020, 18:41
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Chris Eubank Junior ar face orice să pună mâna pe hoții care i-au spart casa. Fostul campion mondial la categoria mijlocie a oferit însă primele noutăți după ce a fost jefuit în urmă cu două săptămâni. Între timp, britanicul de 30 de ani a anunțat că jumătate din lucrurile furate au fost găsite.

"Am primit un telefon de la un detectiv nu cu prea mult timp în urmă, a mers la casa acestui tip și mi-a arătat toate acele haine și jachete și pantofi, toate împrăștiate pe jos, pe podea. (...) E cam jumătate din ce mi-a furat. Nu știu dacă restul a fost mutat sau vândut. Sper că e ascuns pe undeva, dar sunt sigur că o să-l prindă curând. Ți-am spus că o să fii prins", a precizat Eubank Jr pe rețelele de soclializare.

Eubank susține că hoțul nu se afla acasă în momentul când a fost "vizitat" de poliție. Printre obiectele furate se numără 7 perechi de încălțăminte și niște mănuși de box.

Și cum ghinionul nu vine niciodată singur, fostul campion mondial a mai trecut printr-o pățanie, după ce bolidul său McLaren i s-a stricat și a trebuit să fie tractat.

Chris Eubank Jr. a izbucnit în râs când și-a găsit casa spartă

La finalul lunii ianuarie, vila lui Chris Eubank Jr., din Brighton, a căzut pradă hoților, însă reacția campionului mondial, din momentul în care s-a întors acasă, a fost una "de milioane".

Britanicul de 30 de ani a filmat momentul în care s-a întors acasă și a început să râdă. Doi bărbați cu glugă pe cap au spart casa lui Eubank, după ce au distrus geamul intrării din spate.

Eubank a strând până acum, din box, 500.000 de lire sterline.

Cine este Chris Eubank Jr?

Chris Eubank Jr este fiul fostului campion mondial la categoriile mijlocie și supermijlocie, Chris Eubank, care a fost unul dintre cei mai mari pugiliști britanici.

Eubank Junior calcă și el pe urme tatălui. A deținut de două ori centura mondială IBO la categoria supermijlocie și acum are titlul interimar WBA la categoria mijlocie, ceea ce îl face eligibil pentru un meci de centură mondială cu campionul în exercițiu al versiunii WBA, mexicanul Saul "Canelo" Alvarez, starul momentului în lumea boxului.

Eubank Jr., care are o viteză fantastică și o tehnică încântătoare, lucrează la sala celebrului Floyd Mayweather Jr. și este antrenat chiar de tatăl acestuia, Floyd Mayweather Sr. În cariera sa la profesioniști, talentatul britanic are 29 de victorii la profesioniști, dintre care 22 obținute înainte de limită și două înfrângeri.

Etichete: chris eubank , chris eubank junior


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Răsturnare de situație la CFR Cluj! Ioan Varga a făcut anunțul: "Rămâne la noi!"

Dan Petrescu nu s-a abținut și a făcut gluma serii, după ce a revenit cu succes la CFR

I-a transmis mesajul lui Edi Iordănescu, imediat după CFR - Rapid: ”Aștept să mă cheme!”

Verdictul specialistului: lovitura liberă din care a marcat spectaculos Borisav Burmaz ”trebuia repetată”

Citeşte şi

A refuzat lupta de teamă că adversarul său se va sinucide și a pierdut o avere: "Murea de frică și tremura tot!"

Și-a făcut KO adversarul, a început să danseze și să sară în ring și nu a văzut ce se întâmpla în spatele lui

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”