Cosmin Gîrleanu, la antrenament în fața blocului Foto: Sportsnet

Unicul pugilist român calificat la JO de la Tokyo boxează cu umbra în parcarea din fața blocului

21.04.2020, 14:49
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Cosmin Gîrleanu, primul boxer român calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, face în fiecare zi antrenamente în parcarea imobilului unde locuiește. Colegul său, Cristi Filip, se antrenează pe munte.

Boxerii din lotul national al României nu au renunțat la antrenamente nici de Paște.

Pentru a nu risca să depășească kilogramele permise categoriei lor, sportivii nu au facut excese la ouă și cozonac. Și, ca să fie siguri că nu pun niciun gram pe ei, băieții au continuat să facă două antrenamente pe zi, așa cum s-au pregătit de când stau în izolare.

Cosmin Gîrleanu, primul boxer român calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2021, face sport în fața blocului

“Ne aflăm într-o situație dificilă și noi, sportivii. De când am venit de la Londra, stau acasă și încerc să îmi urmez programul și sper să trecem cât mai repede peste tot ce se întâmplă“ , spune Cosmin Gîrleanu, primul boxer român calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2021.

Colegul său de la lotul national de box, Cristi Filip, când nu se antrenează în curtea casei, se pregătește pe munte. Daniel Burciu, un alt component al lotului, și-a adus în curtea părinților sacul de box.

Mesajul lui Cristi Filip, pugilistul care gătește 

“Eu încerc să îmi urmez antrenamentele fizice pentru a rămâne în formă, mă antrenez de două ori în fiecare zi și abia aștept să se termine tot, să revină la normal, pentru a-mi relua pregătirea pentru următoarele competiții. Restul timpului mi-l ocup cu cititul, gătitul și chiar grădinăritul.

Încerc să mă bucur de momentele cu cei dragi. Împreună putem să învingem acest moment dificil printr-un lucru cât mai simplu: să stam în casă! Stați în casă!", spune Cristi Filip, component al lotului national masculin de box.

„E din ce în ce mai greu dar nu avem ce să facem! Încerc să urmez programul de antrenamente, câte doua în fiecare zi și să îmi țin mintea cât mai ocupată. Abia aștept să se termine și să merg din nou la concursuri” - Daniel Burciu, component al lotului național masculin de box.

Cosmin Gîrleanu, just in time!

Cosmin Gîrleanu este multiplu campion national, vicecampion european de juniori și campion mondial de juniori în 2015. Este primul pugilist român calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2021. S-a întâmplat la Turneul Preolimpic de la Londra, din martie, la începutul pandemiei de coronavirus.

Cosmin a urcat în ring exact în ultima seară înainte de întreruperea turneului. Ceilalți boxeri români mai au șanse să ajungă la JO, dar vor trebui să treacă de un alt turneu preolimpic, cel de la Paris, stabilit inițial pentru luna mai fiind amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

Etichete: calificare , box , jo , cosmin girleanu , coronavirus , pandemie


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Rapid - Universitatea Craiova 0-1, ACUM, Digi Sport 1. Andrei Ivan a deschis scorul în Giulești

Lovitura primită de Franța, cu o lună și jumătate înainte de EURO 2024

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Exclusiv Mihai Stoica îl așteaptă la FCSB, dar fotbalistul pune o condiție. ”Vreau să joc fotbal”. Reacția lui Ilie Dumitrescu

Citeşte şi

Gabriela Ruse s-a emoționat la interviul dat după calificarea în sferturile de finală de la Rouen

A refuzat lupta de teamă că adversarul său se va sinucide și a pierdut o avere: "Murea de frică și tremura tot!"

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”