Lewis Hamilton a câștigat Marele Premiu al Ungariei. Foto. Twitter Formula 1

Video Lewis Hamilton a câștigat Marele Premiu al Ungariei, după ce l-a depășit pe Verstappen cu trei tururi înainte de final

04.08.2019, 17:48
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Lewis Hamilton a câștigat pentru a șaptea oară Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei. Mercedes a preferat o strategie alternativă, cu două treceri pe linia boxelor, iar aceasta s-a dovedit benefică.

Max Verstappen a plecat din pole-position, iar olandezul și-a păstrat, după start, prima poziție. O bună parte din cursă, Lewis Hamilton a rulat în urma pilotului Red Bull-Honda.

În turul 48, britanicul a fost chemat la boxe pentru a doua oară și a revenit pe pistă cu pneuri noi, de compoziție medie. Acesta a avut la dispoziție 20 de tururi pentru a topi cele 20 de secunde până la primul loc al lui Verstappen.

Hamilton a ajuns în plasa adversarului în turul 67 și l-a depășit la capătul liniei de start-finish.

Tot pe final de Grand Prix, Sebastian Vettel a trecut de colegul său de la Ferrari, Charles Leclerc. Germanul a încheiat pe locul al treilea în Ungaria.

După această victorie, Hamilton și-a consolidat prima poziție din clasamentul general, cu 250 de puncte.

Valtteri Bottas a rămas pe locul 2 înaintea pauzei de vară, însă Verstappen s-a apropiat la doar șapte puncte. Următoarea etapă, Marele Premiu al Belgiei, se va desfășura la sfârșitul lunii august, în direct pe canalele Digi Sport și Digi 4K.

CLASAMENTUL CURSEI

CLASAMENTUL GENERAL AL PILOȚILOR

CLASAMENTUL GENERAL AL CONSTRUCTORILOR

UPDATE - Final de cursă. O nouă victorie pentru Lewis Hamilton. Max Verstappen și Sebastian Vettel au completat podiumul. În puncte au mai intrat Leclerc, Sainz, Gasly, Raikkonen, Bottas, Norris și Albon.

UPDATE - turul 69: Sebastian Vettel l-a depășit pe coechipierul Charles Leclerc și a urcat pe locul 3 la Hungaroring.

UPDATE - turul 68: Max Verstappen a intrat la boxe după ce Hamilton s-a îndepărtat rapid de el, iar locul 3, Leclerc, era la aproape un minut în spate.

UPDATE - turul 67: Avem un nou lider! Lewis Hamilton l-a depășit pe Verstappen cu numai trei tururi înainte de finalul cursei.

UPDATE - turul 65: Lewis Hamilton s-a apropiat la numai 1,5 secunde de liderul Max Verstappen. Ordinea primilor șase este neschimbată.

UPDATE - turul 57: Max Verstappen conduce detașat, la 15 secunde distanță de Lewis Hamilton. Leclerc și Vettel sunt tot pe 3 și 4, iar Sainz și Gasly pe 5 și 6.

UPDATE - turul 49: Lewis Hamilton a intrat la standuri, a ieșit tot pe locul 2, însă se află la 21 de puncte în spatele lui Verstappen. Clasament: Verstappen, Hamilton, Leclerc, Vettel, Sainz, Gasly, Raikkonen, Norris, Perez, Kvyat.

UPDATE - turul 41: Sebastian Vettel a intrat la boxe, însă a rămas pe locul 4 în cursă.

UPDATE - turul 39: Lewis Hamilton a forțat depășirea lui Max Verstappen, însă a ieșit de pe pistă și a ajuns la o secundă în spatele olandezului.

UPDATE - turul 35: Max Verstappen are numai jumătate de secundă în fața lui Lewis Hamilton. Vettel și Leclerc sunt pe 3 și 4, urmați de Sainz și Gasly.

UPDATE - turul 32: Lewis Hamilton a intrat la boxe, Verstappen a revenit pe primul loc. 

UPDATE - turul 31: Ordinea primilor 5 în cursă: Hamilton, Verstappen, Vettel, Leclerc, Sainz. 

UPDATE - turul 26: Max Verstappen a intrat la boxe, Lewis Hamilton este noul lider. Olandezul a ieșit de la boxe pe locul 2. 

UPDATE - turul 20: Ordinea primilor 5 în cursă se păstrează, însă Lewis Hamilton s-a apropiat de Max Verstappen. Olandezul le-a transmis celor din echipă că nu mai are aceeași aderență ca în primele 10 tururi. 

UPDATE - turul 6: Probleme mari pentru Valtteri Bottas, care a intrat și la boxe.. Ordinea primilor 5 în cursă: Verstappen, Hamilton, Leclerc, Vettel, Sainz.

UPDATE - turul 1: Start perfect pentru Max Verstappen, Hamilton a urcat pe locul 2. Probleme pentru Valtteri Bottas, care a ajuns pe locul 5. 


Pe traseul de lângă Budapesta, poziția pe grilă se poate dovedi decisiv. În cele 33 de ediții ale Grand Prix-ului, de 15 ori s-a câștigat cu plecare din pole position. Lewis Hamilton, liderul clasamentului general, va pleca din linia a doua și îl va avea alături pe Charles Leclerc. 

Pentru a cincea oară la rând, monegascul l-a învins în calificări pe colegul său, Sebastian Vettel. Germanul va fi în linia a treia, alături de Pierre Gasly.

Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei. Daniel Ricciardo va pleca ultimul

Pilotul australian Daniel Ricciardo (Renault) va lua startul în Marele Premiu al Ungariei la Formula 1 de pe ultimul loc al grilei după ce a schimbat mai multe elemente ale motorului monopostului său. Ricciardo obţinuse al 18-lea timp în calificări, iar de această penalizare profită cei doi piloţi din urma sa, canadianul Lance Stroll (Racing Point) şi polonezul Robert Kubica (Williams), care câştigă fiecare câte o poziţie. 

Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei va putea fi urmărit duminică, de la ora 16.10, în direct la Digi Sport 1. Cele mai importante momente ale cursei vor fi în timp real, în format VIDEO, pe digisport.ro.

Etichete: lewis hamilton , sebastian vettel , marele premiu al ungariei , valtteri bottas , max verstappen


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Ce a avut FCSB anul acesta în plus?”. Fostul jucător al roș-albaștrilor a rostit doar trei cuvinte

Claudiu Keșeru e convins, după ce FCSB a câștigat titlul: ”E momentul să plece”

Constantin Schumacher a văzut ce se întâmplă la Rapid și a reacționat: ”Toată lumea îl susține pe Șumudică”

Exclusiv Marius Lăcătuș nu are niciun dubiu, după ce FCSB și-a adjudecat titlul: ”Nu putem omite”

Citeşte şi

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Chinei! Premieră pentru pilotul olandez

Max Verstappen, victorie categorică în cursa de sprint de la MP al Chinei

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”