ALEGERI FRF / ”E foarte bine că a câștigat Burleanu!” Liviu Dragnea i-a ironizat pe alegători

18.04.2018, 20:38
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

ALEGERI FRF. Liviu Dragnea, președintele PSD, a spus că-l va susține pe Ionuț Lupescu, în cazul în care acesta va câștiga alegerile de la FRF, așa că acum, după aflarea rezultatului, și după victoria concludentă a lui Răzvan Burleanu, liderul politic i-a ironizat pe alegători.

”Eu sunt de vină pentru că a câștigat Burleanu? M-ați văzut pe mine să spun public undeva că-l susțin pe unul sau pe altul? Eu pot simpatiza pe oricine, dar e foarte bine că a câștigat domnul Burleanu. E foarte bine că Federația Română de Fotbal și-a ales conducerea cu votul masiv al cluburilor de futsal, al cluburilor de fotbalului feminin și e foarte bine că promovăm acest sport și cred că avem un viitor foarte luminos în fotbal. Eu abia aștept să avem rezultate foarte bune”, a spus Dragnea.


Rezultate oficiale: RĂZVAN BURLEANU - 168 de voturi; Ionuţ Lupescu - 78 de voturi; Marcel Puşcaş - 8 voturi; Ilie Drăgan - 0 voturi. 


 

Înainte de alegeri, președintele PSD a declarat că e nevoie de o schimbare în fotbalul românesc și a recunoscut că s-a întâlnit cu Lupescu. "Singurul om cu care am vorbit a fost Ionuț Lupescu. A fost singurul care m-a căutat acum o lună și jumătate sau chiar două luni, mi-e greu acum să stabilesc exact perioada, și mi-a spus despre intenția sa de a candida. Mi-a prezentat elemente din programul lui și i-am spus că, dacă va fi ales președinte al Federației, atunci va avea toată susținerea mea.

Am spus că singurul om cu care am discutat este Ionuț Lupescu. Este nevoie de o schimbare profundă în modul de abordare a fotbalului de către noua conducere a Federației Române de Fotbal”, a spus Dragnea.

La puțin timp după aceea, a apărut și reacția lui Burleanu. ”Mă aşteptam ca Ionuţ Lupescu să apeleze la sprijin politic, pentru că acest comportament îl recomandă. Atunci când vezi că nu ai nicio şansă de a-i convinge pe membrii afiliaţi... Nu am emoţii, voi câştiga alegerile. Mi s-a pus eticheta că am fost pus politic la FRF, încercând să se găsească o justificare de ce un tânăr de 29 de ani la vremea respectivă, care nu făcea parte din sistem, din nicio structură mafiotă de fotbal, poate câştiga alegerile FRF.

E foarte simplu de verificat. Nu există nicio dovadă că m-am văzut cu vreun lider al vreunui partid politic. Am avut exclusiv susţinerea membrilor FRF. Se spunea atunci că voi avea patru, cinci voturi", a spus Răzvan Burleanu, la Pro X, după care care a completat: "Nu am găsit în programul lui Lupescu o singură idee care să contribuie la dezvoltarea fotbalului românesc.”

Etichete: alegeri frf , dragnea , liviu dragnea , burleanu lupescu , dragnea burleanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga

Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”

Reacția lui Bogdan Lobonț, după Rapid - Universitatea Craiova 1-2: ”Eu știu ceea ce s-a întâmplat”

Citeşte şi

MERCATO 2019 - TOATE transferurile verii sunt AICI. Cristi Manea la FCSB! Transferurile din ultima oră

MERCATO 2023 | Toate transferurile verii sunt AICI! Joao Felix și Joao Cancelo au semnat cu Barcelona

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”