"Am fost păcăliți! Aș fi vrut un act de bărbăție". Duckadam a ieșit la atac. Mesaj dur pentru Talpan și generalul Petrea

04.06.2018, 10:26
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Legendarul Helmut Duckadam a ieșit la atac, după ce Steaua a ratat calificarea la barajul pentru promovarea în Liga 3. În acest moment președinte de imagine de la FCSB, Duckadam a fost întotdeauna, spre deosebire de majoritatea foștilor săi colegi de la formația roș-albastră, împotriva proiectului inițiat de Clubul Sportiv al Armatei, care a deposedat echipa lui Gigi Becali de stemă și de dreptul de a folosi numele și brand-ul "Steaua".

VIDEO Steaua - Rapid 0-2. Echipa lui Lăcătuș, Iovan și Ion Ion avea nevoie de o victorie în ultima etapă a play-off-ului din Liga 4 pentru a deveni campioana Municipiului București și pentru a merge la barajul pentru promovarea, obiectivul declarat în momentul în care echipa a fost înscrisă în campionat, la începutul sezonului. Succesul nu a venit, iar ratarea țelului a însemnat și eșuarea unui proiect în care s-au investit 350.000 de euro.

Duckadam (59 de ani) susține în continuare că FCSB este adevărata Steaua și nu i-a uitat nici pe juristul Florin Talpan și pe comandantul Clubului Sportiv al Armatei, generalul Cristian Petrea. "Unde este echipa care trebuia să promoveze an de an?", se întreabă acum "Eroul de la Sevilla". Portarul care a apărat 4 penalty-uri în finala Cupei Campionilor Europeni câștigată de Steaua în 1986 a pus la zid Armata, suspectând că în spatele înființării acestei echipe se află alte motive decât cele sportive. De asemenea, a criticat și ultimul demers al lui Talpan, care s-a îndreptat și împotriva Rapidului: a criticat drepturile de joc pentru 5 jucători de la Rapid, în speranța că giuleștenii vor pierde la masa verde și Steaua va fi adevărata câștigătoare a Ligii 4 din București.

"Asa cum am anticipat, aceasta echipa de fotbal a CSA-ului, a fost infiintata dupa 14 ani, doar pentru a justifica reconstruirea stadionului Ghencea. Aceasta echipa nu are nicio legatura cu Steaua, sau istoria Stelei.
Acesti baieti, unii chiar talentati, nu au nicio vina. Ei au fost cumparati pentru a satisface ambitiile unor oameni din cadrul Armatei.
Vom asista, probabil, la un nou proces marca Talpan, in urma caruia, sunt convins ca, va fi la fel de iubit de galeria Rapidului, cum este astazi iubit de galeria FCSB, adevarata Steaua.
As fi dorit sa vad un act de barbatie a d-lui Talpan si Petrea in fata acelor oameni care au crezut in acel proiect. Unde este acel proiect cu un buget de 350.000 de euro? Unde este echipa care trebuia sa promoveze an de an?
Cu toate ca unii ma injura pe fb, mie personal, imi pare rau ca au fost pacaliti!", a scris Helmut Duckadam pe contul său de Facebook.

Etichete: steaua , steaua rapid , duckadam , duckadam steaua , video steaua rapid , duckadam talpan , duckadam atac , duckadam talpan steaua , duckadam generalul petrea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

NE-BU-NI-E! O echipă din liga secundă a marcat în minutul 90+9, a câștigat Cupa și va juca în Europa League

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

Foto Ce s-a întâmplat în capitala Spaniei, după ce Real Madrid a câștigat titlul în La Liga. Cum au procedat ”Galacticii”

Ioan Ovidiu Sabău a spus lucrurilor pe nume, după ”U” Cluj - Dinamo

Săptămâna și scandalul la Dinamo! Ce le-au strigat suporterii jucătorilor lui Kopic, după remiza cu ”U” Cluj

Citeşte şi

Exclusiv "O să mergi să dai cu târnăcopul". Cum a fost Marius Lăcătuș la un pas să-și rateze cariera de fotbalist

MERCATO 2019 - TOATE transferurile verii sunt AICI. Cristi Manea la FCSB! Transferurile din ultima oră

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”