Greece Soccer Champions League
Răzvan Lucescu a dezvăluit numele idolului său din fotbal: ”Este un geniu”
WhatsApp Image 2023-12-25 at 12.41.27 (1)
Ianis Hagi, regretat de o fostă echipă? ”A făcut un super sezon” / ”I-a împiedicat ascensiunea”
gigi becali
Gigi Becali a trasat obiectivul FCSB-ului după ce va deveni campioană. ”Respect dorința suporterilor”
Digi Sport 1 Live
Acum
Fotbal Club

Video Steaua - Rapid 0-2. Victoria îi trimite pe giuleșteni la barajul de promovare în Liga a 3-a

articol scris de Digi Sport
03.06.2018, 22:20

ÎN DIRECT la Digi Sport, Rapid a câştigat derby-ul cu Steaua şi va juca barajul pentru promovare în liga a treia. S-a terminat 2-0 pentru formația lui Constantin Schumacher.

steaua rapid niculae
Daniel Niculae inscrie un gol in meciul de fotbal dintre Rapid și Steaua
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

Într-o atmosferă de mare meci, giuleştenii au deschis scorul prin cel mai experimentat jucător de pe teren. Servit de Vlada, Daniel Niculae şi-a adus echipa în avantaj în minutul 23.

Spre disperarea lui Marius Lăcătuş, Steaua a avut prima ocazie abia la începutul reprizei a doua. Constantinescu a tras peste poartă. Roş-albaştrii au cerut penalty la o fază în care mingea l-a lovit în braţ pe Doru Bratu, dar Alexandru Tudor nu a fost înduplecat de protestele steliştilor.

Grigore a stabilit scorul final în minutul 68, după o fază pornită de la o pasă excelentă a lui Daniel Niculae. Atacantul a ieşit de pe teren în minutul 89 şi a privit finalul meciului din mijlocul suporterilor rapidişti.

Rapid va juca dubla manşă a barajului de promovare cu echipa care va câştiga campionatul în judeţul Giurgiu, Singureni, Argeşul Mihăileşti, Dunărea Giurgiu și AS Energia Remuș.



LIVE VIDEO&TEXT:

Min 90+3: Final de partidă pe Arena Națională. Rapid s-a impus cu 2-0 și termină pe primul loc play-off-ul din Liga a 4-a bucureșteană. Giuleștenii vor juca barajul de promovare în Liga a 3-a în compania învingătoarei din Liga a 4-a a județului Giurgiu (Singureni, Argeşul Mihăileşti, Dunărea Giurgiu și AS Energia Remuș.).

Min 89: Ultima modificare la Rapid. Daniel Nicuale este înlocuit de Olariu

Min 84: OCAZIE RAPID! Daniel Niculae ratează șansa de a realiza dubla. Pe un contraatac, atacantul Rapidului a finalizat puțin pe lângă bară, din 10 metri

Min 80: Tudor arată două galbene în aceeași fază. Vâlcea de la Steaua și Duriță de la Rapid au fost avertizați

Min 76: Schimbare Steaua. Vîlcea a intrat în locul lui Olaru

Min 74: Schimbare la Rapid. Andrei Dovleac intră în locul lui Goge

Min 72: CARTONAȘ GALBEN OLARU, pentru un fault asupra lui Duriță.

Min 68: GOOOOOL RAPID! GOOOOL GRIGORE! Daniel Nicuale dă o pasă filtrantă pentru Goge, acesta centrează în fața porții, de unde Grigore îl învinge pe Iancu

Min 65: Prima schimbare și la Steaua. Pătrănoiu îi lasă locul în teren lui Camara

Min 61: Schimbare la Rapid. Vlada este înlocuit cu Lădaru

Min 60: STEAUA CERE PENALTY! Predescu a șutat din careu, mingea a fost deviată de Voicu și a sărit în mâna lui Doru Bratu. Roș-albaștrii au cerut penalty, dar Alexandru Tudor lasă jocul să continue

Min 55: Bâtfoi încearcă o execuție din foarfecă, mingea trece însă peste transversala porții lui Ciuculescu

Min 53: Schimbare la Rapid. Grigore intră în locul lui Burlacu

Min 48: OCAZIE STEAUA! Prima oportunitate importantă pentru trupa lui Ion Ion. Constantinescu a trimis din prima, de la 20 de metri, mingea a trecut puțin peste transversală

Min 46: A început repriza secundă a duelului dintre Steaua și Rapid

Min 45+1: Final de primă repriză. Rapid conduce cu 1-0 grației reușitei semnate de Daniel Niculae

Min 45: OCAZIE RAPID! Goge a fost aproape să dubleze avantajul giuleștenilor chiar înainte de pauză. Portarul Stelei a intervenit însă salvator la șutul trimis de mijlocașul Rapidului către colțul lung

Min 43: Primul șut pe spațiul porții al Stelei! Pătrănoiu finalizează cu un șut de la 18 metri un atac rapid al formației roș-albastre

Min 42: Stancu a centrat din lovitură liberă, mingea a fost deviată de un jucător al Stelei și a ieșit în corner

Min 35: Vlada a șutat de la 25 de metri, Iancu a fost atent și a reținut balonul trimis cu pământul de jucătorului Rapidului

Min 31: OCAZIE RAPID! Daniel Niculae îl angajează pe Burlacu cu o pasă de efect, dar Iancu iese inspirat și-l blochează în ultimul moment pe jucătorul Rapidului

Min 23: GOOOOL RAPID! GOOOOL DANIEL NICULAE! Căpitanul giuleștenilor vine fără marcaj în centrul careului, acolo unde este angajat excelent de Vlada și deschide scorul cu o reluare elegantă, peste portarul Iancu

Min 15: OCAZIE RAPID! Vlada a centrat în fața porții, pentru Goge, dar jucătorul oaspeților este blocat în ultima clipă de Zeciu. Rapid continuă să fie echipa mai periculoasă în acest debut de partidă

Min 12: Burlacu este primul jucător avertizat de centralul Alexandru Tudor. Optarul oaspeților a fost avertizat pentru un fault dur la mijlocul terenului

Min 2: OCAZIE RAPID! Vlada primește mingea în flancul drept și intră în careul steliștilor, trage din unghi, mingea e respinsă de portarul Stelei în fața, iar Daniel Niculae nu reușește să reia în plasă din 6 metri, incomodat și de un fundaș al gazdelor

Min 1: A început partida. Lovitura de start le-a aparținut giuleștenilor

ECHIPELE DE START:

Steaua (4-1-4-1): Iancu - Zeciu, Pădureț, Sitaru, Radu - Olaru - Pătrănoiu, Constantinescu, Răsdan, Predescu - Bâtfoi

Rapid (4-4-2): Ciuculescu - Voicu, Iacob, Bratu, Stancu - Burlacu, Duriță, Maftei, Goge - D. Niculae, Vlada

UPDATE 18:20 Peste 500 de fani rapidiști au plecat deja către Arena Națională, însoțiți de jandarmi

UPDATE 11:40 Digi Sport a aflat prima cine va fi arbitrul disputei care va stabili care dintre marile rivale, Steaua şi Rapid, va lupta pentru calificarea în Liga a 3-a. Cel care va împărţi dreptatea este Alexandru Tudor, un central care nu mai are nevoie de vreo prezentare. Astfel, derby-ul care va fi difuzat de Digi Sport 1, diseară, de la 20:30, va fi condus de unul dintre cei mai buni arbitri români din ultimul deceniu.

Ignorat la un moment dat de CCA pentru că la finalul anului se va retrage din activitate, Alexandru Tudor a arbitrat pe bandă rulantă în acest final de sezon.

  • 20.05.2018 CFR Cluj - Viitorul 1-0 , joc decisiv pentru stabilirea campioanei României
  • 28.05.2018 ACS Poli - Dinamo 1-3, meci extrem de important pentru Timişoara
  • 2.06.2018 Dacia Unirea Brăila - Pandurii 1-1, important la retrogradare în Liga a II-a
  • 3.06.2018 Rapid-Steaua, decisv pentru calificarea la baraj în liga a 4-a

El va mai putea fi delegat, în cazul în care va mai dori să arbitreze, până la finele lui 2018. Împlineşte 47 de ani în septembrie şi regulamentul îi permite să oficieze până în decembrie.


Stagiunea din seria bucureşteană a Ligii a IV-a se încheie cu o veritabilă finală a sezonului. Steaua înfruntă din nou Rapid pe Arena Naţională într-un meci care va decide echipa calificată la barajul pentru promovarea în Liga 3, contra campioanei din judeţul Giurgiu.

Steaua are nevoie de victorie în ultima etapă a play-off-ului din Bucureşti pentru a merge la baraj. Giuleştenii vor merge la baraj dacă nu vor pierde contra Stelei, în faţa căreia au trei puncte avans.

În primele două etape din play-off, disputate în Giuleşti, Rapid a învins cu 4-0 atât pe Dinamo, cât şi pe Tricolor, iar Steaua a remizat cu Dinamo, 1-1, şi a surclasat-o pe Tricolor, 6-0.

Clasamentul după două etape în play-off-ul din Liga 4 (seria bucureșteană)

1. Rapid - 9 puncte;
2. Steaua - 6 puncte;
3. Dinamo - 2 puncte;
4. Tricolor - 0 puncte

Aproape 20.000 de suporteri vor fi în tribune la meciul decisiv de duminică. La precedenta confruntare de pe Arena Națională, din aprilie, au fost prezenți peste 35.000 de suporteri.

CITEŞTE ŞI: 

Cele două se înfruntă pentru a treia oară în acest sezon. Turul din sezonul regulat, din Giuleşti, s-a încheiat la egalitate, 1-1, iar returul a fost câştigat cu 3-1 de Rapid pe cea mai mare arenă a ţării.

Daniel Pancu a anunţat că se va retrage la finalul acestui sezon, astfel că partida de duminică poate fi ultima din cariera sa, în cazul în care Rapidul va pierde meciul.

Atacantul care va implini 41 de ani în luna august a marcat de cinci ori în poarta Stelei.

"Decizia era luată de mult. Din septembrie o să fiu destul de ocupat. O să fiu directorul tehnic al Rapidului. Avem mult de lucru, grupe de copii și juniori, infrastructură, terenuri de antrenament. Pur și simplu nu o să mai am timp de meseria asta de jucător, care e cea mai frumoasă din lume. A fost minunat, sper să închei cu o promovare. Sunt mândru de ce am realizat, nu numai la Rapid, ci în toată cariera" a declarat Pancu.

Pancu a câştigat, alături de giuleşteni, un titlu, trei Cupe ale României și două Supercupe, şi aşteaptă 10.000 de fani alb-vişinii la derby.

"O atmosferă bună, de încredere, venim după două victorii normale, absolut meritate, în play-off. Ne aşteaptă un al treilea meci, cu un adversar puţin mai bun de ce am întâlnit vineri şi miercuri, e un meci decisiv, dar cred că presiunea mai mare e la ei decât la noi", a prefaţat Pancu partida.

Şi foşti jucători ai Rapidului vor fi alături de echipa lui Schumacher. Mazilu şi Lazăr vor fi în tribunele Arenei Naţionale duminică.

"Pentru mine Rapidul rămâne Rapid şi îl aştept cu drag din nou în Liga 1. Asta e echipa care s-a format şi cu asta trebuie să o ducem să ajungă sus, să fie toată suflarea prezentă", a spus Ionuţ Mazilu, completat de Costin Lazăr: "Cu siguranţă, duminică voi fi acolo".

Învinși clar de Rapid la ultimul duel direct, "roș-albaștrii" s-au pregătit intens sub comanda lui Marius Lăcătuş şi Ion Ion pentru a-şi lua revanşa.

"Aşteptăm acest meci de mult, presiunea sigur e foarte mare şi pe noi, şi pe ei. Este o finală, ne dorim să câştigăm şi să ne bucurăm la final. E cel mai important, de aia am muncit un an întreg", a afirmat şi Marius Bâtfoi.

Steaua - Rapid se joacă duminică seară, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Etichete: pancu , steaua rapid , retragere pancu , steaua rapid video , csa steaua academia rapid , steaua - rapid liga 4 , steaua rapid live text , baraj steaua rapid liga 4


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ce a pățit un tânăr din Siberia care a vrut să intre în armata ucraineană
Ce a pățit un tânăr din Siberia care a vrut să intre în armata ucraineană

Un tribunal militar rus l-a condamnat la zece ani de închisoare pe un tânăr din Siberia. El este...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
wanda5
Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Dan Șucu intervine ”în negocierile” dintre Rapid și Marius Șumudică. Mesaj pentru Daniel Niculae și Victor Angelescu?
Recomandările redacției
gigi becali
Gigi Becali a trasat obiectivul FCSB-ului după ce va deveni campioană. ”Respect dorința suporterilor”

Începe ”revoluția” la Manchester United! Ce decizie radicală au luat conducătorii clubului
profimedia-0659239786
Ce nu poate să facă Romario Benzar, după a fost accidentat grav și s-a ales cu o ”gaură în cap”
Exclusiv S-a aflat verdictul în cazul lui Florinel Coman. Dorința fotbalistului înaintea meciului cu Farul
FCSB v FC Nordsjaelland - UEFA Europa Conference League, Bucharest, Romania - 10 Aug 2023
Citește și
Record! A bătut cu 8-0 și a devenit prima echipă cu peste 100 de goluri în acest sezon
2023/2024
După ce a anunțat că rămâne la Barcelona, Xavi a decis să o ”înțepe” pe PSG pentru eliminarea din UCL
Xavi Hernandez Press Conference, Barcelona, Spain - 24 Jan 2023
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Motivul pentru care Florinel Coman poate refuza prima de 500.000 de euro oferită de Gigi Becali: „Vor fi riscuri mari”
Motivul pentru care Florinel Coman poate refuza prima de 500.000 de euro oferită de Gigi Becali: „Vor fi riscuri mari”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Are 52 de ani, dar silueta unei tinere de 30. Thalia, fabuloasă la gala Latin AMAs 2024, unde a schimbat cinci ținute
Are 52 de ani, dar silueta unei tinere de 30. Thalia, fabuloasă la gala Latin AMAs 2024, unde a schimbat cinci ținute
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
De unde vine expresia „ce sunt eu, Mafalda"? Personajul a fost considerat Nostradamus feminin
De unde vine expresia „ce sunt eu, Mafalda"? Personajul a fost considerat Nostradamus feminin
Ce nu ai voie să faci în faţa blocului primăvara. Intenţiile pot fi bune, dar primeşti amendă. Este interzis!
Ce nu ai voie să faci în faţa blocului primăvara. Intenţiile pot fi bune, dar primeşti amendă. Este interzis!
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
George Pușcaș a fost operat! Cât lipsește internaționalul român

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 52 de ani, dar silueta unei tinere de 30. Thalia, fabuloasă la gala Latin AMAs 2024, unde a schimbat cinci ținute
Are 52 de ani, dar silueta unei tinere de 30. Thalia, fabuloasă la gala Latin AMAs 2024, unde a schimbat cinci ținute
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”