Avionul în care se afla Emiliano Sala a dispărut de pe radar

Anunțul momentului! Gest superb făcut de un club din Anglia, la 5 zile de la dispariția lui Emiliano Sala

26.01.2019, 09:14
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Avionul privat de mici dimensiuni, de tip Piper Malibu, în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala, a fost dat dispărut, luni seară, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic.

Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat sâmbătă, după o scurtă vizită la Nantes, fosta sa echipă, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

Pentru transferul lui Sala, Cardiff a plătit 17 milioane de euro celor de la Nantes, cea mai mare sumă din istoria clubului galez.

Cei de la Leicester sunt dispuși să facă un gest superb pentru clubul din Cardiff. Astfel, fosta campioană din Premier League vrea să îl împrumute Islam Slimani (30 de ani). Atacantul este împorumutat în acest moment la Fenerbahce, însă conducerea celor de la Leicester vrea să îl cheme înapoi pentru a-l redirecționa către Cardiff City, scriu cei de la calciomercato.com.

Cei de la Leicester au trecut printr-o tragedie similară anul trecut, după ce patronul Vichai Srivaddhanaprabha a decedat în urma prăbușirii elicopterului în care se afla.

"Ştiu că e în viaţă. Vă implor, vă rog să mă ajutaţi!" Familia atacantului a lansat o petiție pentru continuarea căutărilor lui Sala

Căutătorii au constatat că "nu este niciun semn" care ar putea indica locul în care avionul s-ar fi prăbușit, iar decizia a fost de a termina operațiunea. Cu toate acestea, oficialitățile spun că acest caz va rămâne deschis permanent și le-a cerut tuturor ambarcațiunilor și aeronavelor care traversează acea zonă să semnaleze dacă observă ceva.

Sora lui Sala, Romina, nu concepe că fratele său ar fi putut să moară şi face tot ce e omeneşte posibil pentru ca operaţiunea de salvare să continue.

"Bună tuturor! Sunt Romina Sala, sora lui Emiliano. Vă rog să mă ajutaţi cu această petiţie, pentru a se continua căutarea fratelui meu. Distribuiţi pe reţelele sociale sau oriunde în altă parte, pentru a fi vizibilă petiţia. Ştiu că e în viaţă. Vă implor, vă rog să mă ajutaţi", e mesajul tulburător al Rominei.

Etichete: leicester , cardiff city , islam slimani , emiliano sala


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense erau în desfăşurare duminică după-amiază în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia pare că se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran difuzează rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Rapid - FCSB 0-0, ACUM, la Digi Sport 1. De 10 ani nu au mai câștigat roș-albaștrii în Giulești

Video ”Senzațional”! I-a luat pe toți prin surprindere: Jurgen Klopp: ”Am o idee”, iar ce a urmat va rămâne în istorie

Live Score Aris - PAOK 1-1, ACUM. PAOK, egalată! Zi decisivă pentru Răzvan Lucescu! Se joacă titlul în Grecia

Virgil van Dijk a fost copleșit de emoții după ultimul meci al lui Klopp pe banca lui Liverpool: ”E greu momentul!”

Citeşte şi

Cer 120.000.000 € despăgubiri, după ce fotbalistul care a murit în 2019 nu a mai apucat să joace pentru ei: ”Ar fi înscris”

MERCATO 2019 - TOATE transferurile verii sunt AICI. Cristi Manea la FCSB! Transferurile din ultima oră

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Caz șocant: Camila Giorgi e acuzată de furt! Fosta jucătoare de tenis a fugit cu mobila din casă și "a uitat" să achite chiria pe șase luni citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian