Răzvan Marin a marcat un gol superb pentru Standard

"Şef în inima unsprezecelui lui Standard!". Răzvan Marin are Belgia la picioare

06.03.2018, 20:22
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Discretul" Răzvan Marin confirmă, scrie marţi site-ul walfoot.be despre mijlocaşul român al lui Standard Liege, unul dintre cei mai buni pasatori din campionatul Belgiei, cu trei assist-uri în victoria de sâmbătă cu Mechelen (3-2).

"De câteva săptămâni, pasele decisive ale tânărului mijlocaş român îi sunt de mare folos lui Standard. Fosta speranţă a Viitorului a reuşit transformarea sa. 'Discretul' Răzvan Marin confirmă: se impune cu adevărat ca un potenţial şef în inima unsprezecelui de început al lui Standard. Activ în cele patru colţuri ale terenului, internaţionalul român s-a afirmat după primele luni în registrul minor. Potenţialul era perceptibil, acum e dovedit. Când e mai puţin vizibil, ca în meciul cu Charleroi în care a atins mai puţine baloane, toată echipa are de suferit", comentează walfoot.be.

Adesea precis cu pasele sale, Răzvan Marin s-a arătat de asemenea foarte preţios executând perfect mai multe faze fixe. Cu trei pase decisive în meciul cu Mechelen, jucătorul cu numărul 18 al lui Standard este acum pe locul 4 în clasamentul celor mai buni pasatori din Belgia.

"Am dat şapte pase decisive în campionat şi patru în Cupă, plus şase goluri în total. Da, ştiu bine ce statistici am", a declarat zâmbind mijlocaşul după meciul de sâmbătă. "Nu mai reuşisem niciodată trei pase decisive într-un meci, sunt bucuros şi foarte mândru de asta. La începutul sezonului îmi fixasem ca obiectiv un total de cinci goluri şi cinci assist-uri, acum îmi propun de două ori mai mult", a adăugat el.

Penalty-ul ratat nu a afectat bucuria lui Marin, care a încercat chiar să dea un interviu în franceză, încă o mică dovadă că jucătorul de 21 de ani se simte bine la Liege. Mijlocaşul îşi păstrează modestia: "Sunt eu un jucător cheie? Mai degrabă pe antrenor trebuie să-l întrebaţi asta. În orice caz trebuie să continui în acelaşi fel".

Duminică, Marin ar putea fi de mare ajutor pentru Standard în meciul decisiv pentru calificarea în play-off-ul în care vor juca echipele clasate pe primele şase locuri la încheierea sezonului regulat. În ultima etapă a acestuia, echipa din Liege va evolua la Oostende, adversar împotriva căruia Marin a înscris şi a pasat decisiv în urmă cu aproape trei luni.

În clasament, Standard este pe locul 6, cu 41 de puncte, câte are şi următoarea clasată, Antwerp. În ultimul meci din sezonul regulat, echipa antrenată de Ricardo Sa Pinto va juca pe terenul lui Oostende, iar Antwerp o va întâlni în deplasare pe Anderlecht, formaţie la care este legitimat Alex Chipciu.

Agerpres

Etichete: razvan marin , razvan marin standard , razvan marin belgia


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a dat 600.000€ pe un fotbalist la care nici nu s-a uitat: ”L-am luat în 3 secunde”

Foto Imaginile spun totul: ce s-a întâmplat după scandalul lui Klopp cu Salah + Antrenorul a rostit doar câteva cuvinte

Jaqueline Cristian a reușit o victorie uriașă la Madrid și a spus cui îi dedică succesul: ”A venit cu tot norocul”

Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Oltenii au restabilit egalitatea

Citeşte şi

Răzvan Marin, cel mai mai bun de pe teren pentru Empoli în duelul cu Lecce. Nota primită de mijlocașul român

Video Răzvan Marin, cea mai mare notă din tabăra lui Empoli în meciul cu Inter + românul a fost aproape de un super-gol

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale