Arturo Vidal nu e lăsat de Barcelona să plece nici la Inter, nici la altă echipă

Video Arturo Vidal a semnat cu Barcelona. Detaliile mutării

04.08.2018, 06:22
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

UPDATE Arturo Vidal este noul jucător al Barcelonei. Catalanii îi vor plăti lui Bayern 19 milioane de euro + bonusuri de 3 milioane, în funcție de performanțe. Sud-americanul a semnat un contract pe trei ani, iar astăzi va efectua vizita medicală.

Barcelona s-a întărit în zona mijlocașilor centrali. După plecările lui Iniesta și Paulinho, formația de pe Camp Nou a testat mai multe piste. S-a vorbit de Rabiot și chiar de Pogba, însă alesul este în cele din urmă Vidal. Chiar dacă are 31 de ani, chilianul prezintă garanția că va da randament, judecând după backgroundul său. A câștigat de 4 ori titlul în Italia, cu Juventus, și de 3 ori campionatul în Germania, cu Bayern, fiind printre jucătorii remarcați aproape de fiecare dată.

Cu o personalitate puternică, Vidal a fost de multe ori în afara terenului un adevărat bad boy. Totuși, catalanii sunt convinși că au făcut o adevărată afacere, judecând după raportul calitate - preț.

Știrea inițială

Transferul lui Arturo Vidal la Barcelona pare doar o chestiune de ore. Mijlocaşul chilian a părăsit cantonamentul lui Bayern Munchen, alături de directorul sportiv al bavarezilor, Hasan Salihamidzic, şi i-a salutat pe jurnaliştii catalani de la Sport, atunci când a fost întrebat de aceştia dacă va semna cu Barca.

Arturo Vidal e considerat de catalani înlocuitorul ideal pentru Andres Iniesta, plecat în Japonia, la Vissel Kobe, şi brazilianul Paulinho, revenit în această vară în China, la Guangzhou Evergrande.

Chiar antrenorul campioanei Spaniei, Ernesto Valverde, a solicitat întăriri în centrul liniei de mijloc.

20 de milioane de euro va plăti Barca pentru transfer, iar Vidal va semna un contract pe trei ani şi va câştiga nouă milioane de euro pe an.

Vidal era anunţat zilele trecute de presa italiană foarte aproape de un transfer la Inter, însă milanezii nu mai par atât de decişi să-l transfere: au de gând să forţeze venirea lui Luka Modric, de la Real Madrid.

Mijlocaşul chilian în vârstă de 31 de ani a mai jucat la Colo Colo, Leverkusen şi Juventus şi a fost cumpărat de Bayern în 2015, de la Juve, pentru 35 de milioane de euro.

Vidal mai are un singur an de contract cu Bayern şi este evaluat de transfermarkt.de la 35 de milioane de euro.

Etichete: barcelona , bayern munchen , arturo vidal , vidal barcelona , transfer vidal barcelona


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Șefii Rapidului au reacționat, după gestul făcut de Săpunaru în fața lui Lobonț

Federația a intervenit, după meciul în care nu s-au tras șuturi la poartă și ambele echipe și-au îndeplinit obiectivele

Exclusiv Dani Coman la Rapid? ”Îmi pare rău și de Daniel Niculae pentru că e un rapidist”

Exclusiv Gigi Becali s-a hotărât: jucătorul care-i va lua locul lui Florinel Coman: ”N-ați văzut?”

Citeşte şi

Video ”Ascultă tactica”. Muller și Tchouameni au stârnit hohote de râs, după Bayern - Real 2-2

Video Ce reacție a avut Florentino Perez, după golul de 2-2 marcat de Vinicius

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anna Lesko, as în seducție. Rochia decoltată, cu crăpătură până la șold, a ajutat-o să joace senzualitatea ca nimeni alta

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anna Lesko, as în seducție. Rochia decoltată, cu crăpătură până la șold, a ajutat-o să joace senzualitatea ca nimeni alta

Digi World

"Nu am văzut niciodată asta în casa noastră. Și stăm aici de patru ani". Ce au descoperit doi soți, total întâmplător, în locuința lor

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă