Erling Haaland a impreionat de la debutul la Borussia Dortmund / Foto: Getty Images

Ce lovitură! Acord verbal pentru transferul lui Erling Haaland, anunţat cu câteva ore înaintea derby-ului Dortmund - Bayern

26.05.2020, 10:04
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

LIVE VIDEO | Derby-ul din Bundesliga dintre Borussia Dortmund și Bayern Munchen poate fi urmărit de la ora 19:30 ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și pe Digi 4K.

Acord verbal pentru transferul lui Erling Haaland la Real Madrid

Cu câteva ore înainte de derby, jurnaliştii de la AS au publicat un articol în care au făcut o comparaţie între Erling Haaland şi Cristiano Ronaldo. În acest material, spaniolii anunţă şi că există un acord verbal între Dortmund şi Real Madrid în privinţa transferului tânărului vârf, pentru vara lui 2022.

Totuşi, mutarea ar putea avea loc mai repede - în vara lui 2021 - în cazul în care în tranzacţie ar urma să fie inclus şi Achraf Hakimi, fotbalist împrumutat de Real la Dortmund, pe care nemţii îl vor în continuare. 

Actuala înţelegere dintre Erling Haaland şi Dortmund expiră în vara lui 2024, însă este greu de crezut că după debutul fulminant în Bundesliga tânărul de 19 ani va rămâne la Borussia până la finalul înţelegerii.

Cifrele lui Erling Haaland, mai bune decât cele ale lui Ronaldo şi ale lui Messi

Jurnaliştii de la AS anunţă că tânărul norvegian are până în acest moment 62 de goluri în 106 meciuri. Cristiano Ronaldo a atins această bornă abia după 233 de jocuri. Messi a avut nevoie de 132 de partide.

0.58 de goluri înscrise pe meci este media impresionantă atinsă de Haaland până acum. Media lui Ronaldo la vârsta actualului atacant al lui Dortmund era de 0.12.

La 19 ani, 10 luni şi 2 zile (cât avea înainte de ultimul duel din campionat, cu Wolfsburg), Haaland a înscris deja 62 de goluri pentru echipele la care a evoluat. La aceeaşi vârstă, Messi reuşise doar 20 de goluri pentru Barcelona, iar Ronaldo marcase de 12 ori în partidele oficiale.

  • 19 ani are Erling Haaland
  • 72 de milioane de euro e cota de piaţă a lui Haaland

LIVE VIDEO Dortmund - Bayern, de la 19:30, pe Digi Sport 1 și Digi 4K

Episodul cu numărul 126 din ”Der Klassiker” se va juca, din păcate, fără spectatori. Totuși, fanii fotbalului din întreaga lume se vor bucura de spectacolul oferit de starurile celor două formații pe teren. Există și o luptă strânsă în vârful clasamentului înainte de această partidă.

Bayern Munchen este pe primul loc, cu 61 de puncte și cel mai bun atac din campionat, cu 80 de goluri marcate. Borussia este la patru puncte în spatele rivalei, cu 57 de puncte și 74 de goluri marcate (al doilea atac din Bundesliga).

În tur, Bayern nu a avut milă de rivala sa, pe care a ”zdrobit-o” cu 4-0 pe propriul teren.

  • Tot astăzi pot fi urmărite ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport și celelalte meciuri din Bundesliga, dar și cele din 2.Bundesliga
  • De asemenea, meciurile pot fi urmărite pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS și pe aplicația Digi Online.

Etichete: real madrid , bayern munchen , borussia dortmund , erling haaland


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce lovitură! Denis Alibec a ales între FCSB și Farul

Exclusiv Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș sunt siguri că nu trebuie să lipsească de la EURO 2024: ”Cel mai bun din SuperLigă”

Foto Valeriu Iftime a intrat în vestiar după Botoșani - Mioveni! Mesajul transmis

Gică Hagi l-a văzut pe Ianis în meciul cu Real Madrid și nu s-a ferit de cuvinte

Citeşte şi

Foto ”Messi al Turciei” continuă să impresioneze! Cum arată acum, la 10 luni după transferul la Real Madrid

Foto A surprins pe toată lumea, cu 16 zile înainte de finala UCL: ”Dacă joacă titular dăm 10 goluri” / ”A stat cu Hazard”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”