Erik ten Hag, antrenorul celor de la Ajax / Foto: Profimedia

Erik ten Hag, deturnat din drumul către Manchester United? O forță din Bundesliga a intrat pe fir

articol scris de Digi Sport
11.04.2022, 12:59
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Erik ten Hag (52 de ani) este dorit de Manchester United pentru a-l înlocui pe Ralf Rangnick din vară, însă tehnicianul olandez ar putea să o lase cu ochii în soare pe trupa de pe Old Trafford.

Antrenorul lui Ajax este foarte apreciat în lumea fotbalului pentru munca depusă la gruparea lăncierilor și cota sa este în acest moment una foarte bună.

Erik ten Hag, dorit și de RB Leipzig. Manchester United are concurență

După ce s-a scris în ultimul timp foarte mult despre o posibilă înțelegere deja existentă între Ten Hag și conducătorii lui Manchester United, se pare că trupa de pe Old Trafford ar putea să aibă concurență pentru semnătura tehnicianului. Conform SkySports, RB Leipzig a intrat și ea în luptă pentru a-l convinge pe batav să semneze.

Totuși, englezii sunt încrezători că acesta nu o să-și schimbe gândurile, mai ales că au avut deja loc mai multe întruniri între cele tehnician și conducătorii lui United, iar acestuia i s-au asigurat toate condițiile cerute pentru a veni în Premier League din stagiunea următoare.

Reacția lui Erik Ten Hag după ce s-a spus că s-a înțeles cu Manchester United

În ultimele zile s-a discutat din ce în ce mai mult despre venirea lui Erik Ten Hag pe Old Trafford, iar antrenorul olandez a fost întrebat despre situația sa. Tehnicianul lui Ajax nu a afirmat, însă nici nu e negat această variantă, însă a spus că nu dorește să vorbească deocamdată despre acest subiect.

"Nu e nimic de spus despre Manchester United. Nu vă voi spune dacă sunt adevărate sau nu aceste discuții. Sunt concentrat pe cursa pentru titlu și pe finala cupei”, a spus Erik Ten Hag, citat de ESPN.

Reacția lui Ralf Rangnick după ce a aflat că Erik Ten Hag este favorit să o preia pe Manchester United

Erik Ten Hag va fi, cel mai probabil, alegerea finală a conducerii celor de la Manchester United pentru banca tehnică. Actualul tehnician al lui Ajax Amsterdam a purtat negocieri intense cu "diavolii roșii" și este așteptat să semneze în perioada următoare.

Întrebat despre posibilitatea ca Ten Hag să îi ia locul, Rangnick a avut doar cuvinte de laudă la adresa olandezului, pe care îl consideră un antrenor de top. 

"Ceea ce știu este că managerii cu care au vorbit (n.r. oficialii lui Manchester United) sunt antrenori de top. Dacă lista îl include și pe Erik ten Hag, acest lucru este valabil și pentru el. Dar asta e tot ce pot spune. Nu intenționez să vorbesc despre eventualii antrenori ai echipei”, a spus Rangnick, în cadrul unei conferințe de presă.

Erik ten Hag face revoluție la Manchester United. 12 jucători pleacă

Presa britancă susține că vor pleca 12 jucători, mai ales dacă echipa va rata la finalul acestui sezon clasarea care duce la un loc de Champions League.

În plus, oficialii de pe Old Trafford i-au promis olandezului ”buget nelimitat” pentru a aduce ce jucători dorește, pentru că se vrea o restructurare masivă a lotului, având în vedere lipsa de performanțe și trofee din ultimii ani.

Astfel, el ar urma să aducă trei jucători pe care îi antrenează acum la Ajax: Noussair Mazraoui, Jurrien Timber și Antony.

Etichete: manchester united , ajax , rb leipzig , erik ten hag


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

FCSB-iștii iau cu asalt Arena Națională! Câte bilete s-au vândut deja, cu mai mult de o săptămână înainte de meciul cu CFR

Foto Liverpool și-a prezentat echipamentul pentru sezonul viitor! Primul din noua eră fără Jurgen Klopp

”Nu primesc foarte mulți bani la FCSB”. Ce salariu are campionul României

Foto ”Dezgustător!” Faza Campionatului Mondial: a omorât o muscă și a mâncat-o în fața tuturor. Reacția jucătorului

Citeşte şi

Starul lui Man. United ”arăta ca o felină care mâncase din mâna ei”

Căpitanul lui Manchester United a reacționat, după ce a fost pus pe lista de transferuri

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat